Πρόβλεψη ότι ο Χάαλαντ θα φτάσει το μισό δις σε αξία! (pic)

Η μυστηριώδης συνεργάτιδα του Μίνο Ράιολα, Ραφαέλα Πιμέντα μίλησε στο Sky Sports και προέβλεψε πως ο Έρλινγκ Χάλαντ θα γίνει ο πρώτος παίκτης με μεταγραφή που θα φτάσει το δισεκατομμύριο.

meridian in text

H Ραφαέλα Πιμέντα είναι η Βραζιλιάνα δικηγόρος, άμεση συνεργάτιδα του Μίνο Ράιολα ο οποίος πριν από μερικούς μήνες έφυγε από τη ζωή.

ΗΡαφαέλα Πιμέντα είναι η Βραζιλιάνα δικηγόρος, άμεση συνεργάτιδα του Μίνο Ράιολα ο οποίος πριν από μερικούς μήνες έφυγε από τη ζωή.

Η Πιμέντα που κρατούσε χαμηλό προφίλ όλα αυτά τα χρόνια εμφανίστηκε μπροστά από τις κάμερες και συγκεκριμένα στο Sky Sports (έδωσε συνέντευξη στον Τζιανλούκα Ντι Μάρτζιο) και μεταξύ άλλων μίλησε για το φαινόμενο Έρλινγκ Χάλαντ τον οποίο εκπροσωπεί…

Σε σχετική ερώτηση για το θωρηκτό από την Νορβηγία η Πιμέντα έκανε μία πρόβλεψη που εάν επιβεβαιωθεί θα προκαλέσει αναταράξεις στο ποδόσφαιρο.

Συγκέντρωσε όλα τα στοιχεία του Χάλαντ, δηλαδή το αγωνιστικό του προφίλ, το μάρκετινγκ γύρω του αλλά και τον χαρακτήρα του και είπε με άνεση πως ο παίκτης της Μάντσεστερ Σίτι θα γίνει ο πρώτος ποδοσφαιριστής που η μεταγραφή του θα φτάσει το ένα δισεκατομμύριο.

Όσον αφορά στην ύπαρξη ή όχι ρήτρας στο συμβόλαιό του με την Σίτι για την Ρεάλ Μαδρίτης η Πιμέντα επέλεξε τη διπλωματική οδό χωρίς να το επιβεβαιώσει ή να το διαψεύσει.

contra.gr

Related Posts

Follow Us

SOCIAL