Περισσότερα από 700 νεογέννητα μωρά στο Περού ονομάστηκαν Πελέ!

Ο κόσμος «έχασε» στις 29 Δεκεμβρίου τον «Βασιλιά» του ποδοσφαίρου, Πελέ, το 2022, αλλά το όνομά του θα παραμείνει στα 738 παιδιά του Περού που γεννήθηκαν πέρυσι. Όπως αναφέρει η εφημερίδα της Βραζιλίας “O’ Globo”, σύμφωνα με μια λίστα που δημοσιεύτηκε από το Εθνικό Μητρώο Ταυτοποίησης και Πολιτικής Κατάστασης του Περού (Reniec) στα τέλη του 2022, 738 μωρά καταχωρήθηκαν ως «Πελέ», «Βασιλιάς Πελέ», «Έντσον Αράντες ντο Νασιμέντο», το πλήρες όνομα του τρεις φορές παγκόσμιου πρωταθλητή. 

Στο Περού, το διάσημο όνομα που βρέθηκε στην κορυφή της λίστας ήταν ο Πορτογάλος σταρ «Ρονάλντο» ή «Κριστιάνο Ρονάλντο» (31.583). Υπάρχουν επίσης 371 με αυτόν του Αργεντινού «Λιομέλ Μέσι» ή «Μέσι» και 229 με Γάλλο σταρ «Μπαπέ» ή «Κιλιάν Μπαπέ».

Μεταξύ εκείνων που γεννήθηκαν πέρυσι, υπάρχει επίσης ένας με το όνομα του μεγιστάνα που είναι ιδιοκτήτης του Twitter, «Έλον Μασκ», και ένας άλλος που βαφτίστηκε ως «Κατάρ», η διοργανώτρια χώρα του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2022.

Μεταξύ των κοριτσιών του Περού, 551 βαφτίστηκαν ως «Βασίλισσα Ελισάβετ» ή «Ελισάβετ Β’», που πέθανε τον Σεπτέμβριο του περασμένου έτους.

Το πιο δημοφιλές όνομα για το 2022 ήταν «Ρουμπί» (24.980), ακολουθούμενη από την Κολομβιανή τραγουδίστρια «Σακίρα» (1.787). Υπάρχουν επίσης 250 «Μερλίνα».

Related Posts

Follow Us

SOCIAL