Παρί Σεν Ζερμέν: Εκτός ομάδας ο Λιονέλ Μέσι λόγω “κοπάνας”! (pic)

Η κοπάνα του Λιονέλ Μέσι στην Σαουδική Αραβία, δίχως την άδεια του κλαμπ έχει κάνει τους ιδιοκτήτες της Παρί Σεν Ζερμέν να σκέφτονται πολύ αυστηρή ποινή για τον Αργεντινό σταρ!

meridian in text

Στα άκρα βρίσκονται πια οι σχέσεις της Παρί Σεν Ζερμέν και του Λιονέλ Μέσι, ο οποίος περνάει τις τελευταίες του εβδομάδες στην πόλη του φωτός. Η απόφαση του να ταξιδέψει το πρωί της Δευτέρας στο Ριάντ της Σαουδικής Αραβίας, δίχως την σύμφωνη άποψη της ομάδας, για να εκπληρώσει χορηγικούς όρους προσωπικής του συμφωνίας έχει φέρει εκτός αυτού την διοίκηση του γαλλικού συλλόγου, που σκέφτεται βαρύτατη τιμωρία.

Με το πρωτάθλημα Γαλλίας να μην είναι ακόμα εξασφαλισμένο και την Παρί να βιώνει μία μεγάλη εσωτερική κρίση λόγω άσχημων αποτελεσμάτων, ο Μέσι αποφάσισε να μην ακούσει την γνώμη της διοίκησης και να επιβαρύνει τον οργανισμό του με ένα κοπιαστικό ταξίδι στο Ριάντ.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ των γαλλικών Μέσων, οι υπόλοιποι παίκτες της Παρί είναι πολύ δυσαρεστημένοι με τον Αργεντινό και σε περίπτωση που το παράπτωμα του αυτό περάσει ατιμώρητο, κάνουν λόγο ότι θα πρόκειται για άδικη και προνομιακή μεταχείριση.

Ωστόσο, οι Άραβες ιδιοκτήτες των πρωταθλητών Γαλλίας φαίνεται ότι δεν θα αφήσουν έτσι αυτό το κρούσμα απειθαρχίας.

Παρότι ο πρόεδρος Αλ-Κελαΐφι βρίσκεται στις ΗΠΑ για επαγγελματικό ταξίδι, τα γαλλικά Μέσα αναφέρουν ότι επίκειται σημαντική τιμωρία -μάλλον μεγάλο χρηματικό πρόστιμο – που θα προκαλέσει αίσθηση, ώστε να μην χαθεί εντελώς ο έλεγχος στα αποδυτήρια της ομάδας.

Σύμφωνα με τον έγκυρο Φαμπρίτσιο Ρομάνο η απόφαση για τιμωρία του Αργεντίνου πάρθηκε ήδη με τον σύλλογο να τον θέτει εκτός ομάδας για τις επόμενες δύο βδομάδες!

EYE Sport Cyprus

Previous slide
Next slide

Related Posts

Follow Us

SOCIAL