Ο Σουάρεζ ευχαρίστησε την Ατλέτικο και δάκρυσε στο έδαφος μετά την κατάκτηση της Λα Λίγκα (video)

[bsa_pro_ad_space id=3]

Ο Ουρουγουανός επιθετικός μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος ευχαρίστησε την Ατλέτικο που τον εμπιστεύτηκε και του έδωσε την ευκαιρία να αποδείξει τι αξίζει, σχολιάζοντας επίσης ότι η κατάκτηση του πρωταθλήματος επιτεύχθηκε παρά τις δυσκολίες που αντιμετώπισε η ομάδα καθ’ όλη την διάρκεια της σεζόν.

«Είναι ο τρόπος που με υποτίμησαν στην Μπαρτσελόνα. Ευχαριστώ την Ατλέτικο Μαδρίτης που μου άνοιξε την πόρτα, που μου έδωσε την ευκαιρία να αποδείξω τι αξίζω.

Τους ευχαριστώ που με εμπιστεύτηκαν. Ευχαριστώ τη γυναίκα μου και τα παιδιά μου. Πιστεύω ότι έχω πολλά χρόνια στο ποδόσφαιρο. Σίγουρα, η δουλειά οποιουδήποτε ποδοσφαιριστή είναι να βοηθήσει την ομάδα του είτε βάζοντας γκολ είτε κάνοντας οποιαδήποτε άλλη δουλειά στον αγωνιστικό χώρο.

Έκανε σπουδαία σεζόν η Ατλέτικο Μαδρίτης. Ήταν η ομάδα που είχε σταθερότητα και γι’ αυτό κατάφερε να πάρει το πρωτάθλημα. Προφανώς είναι κάτι πολύ ιδιαίτερο. Είναι πολύ σημαντικό, γιατί στην αρχή κάποιος πρέπει να υποφέρει και στη συνέχεια έρχεται η δικαίωση. Σίγουρα, στο φετινό πρωτάθλημα βιώσαμε δυσκολίες. Δεν ήταν πολύ φυσιολογική η μεγάλη διαφορά που είχαμε, ούτε βεβαίως οι συνεχόμενοι βαθμοί που χάσαμε. Νομίζω ότι ήμασταν προετοιμασμένοι για να υποφέρουμε και σιγά-σιγά πετύχαμε τον στόχο μας».

EYE Sport Cyprus

Previous slide
Next slide