Ο Ζλάταν πρωταγωνιστεί στο “Squid Game” παρέα με τον Khaby! (video)

Viral έγινε βίντεο του Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς στο οποίο υποδύθηκε τον φρουρό από το «Squid Game», και στο οποίο πρωταγωνιστεί με τον «κολοσσό» του Tik-Tok, Khaby.

Ο γνωστός ποδοσφαιριστής που άνετα παίρνει τον τίτλο της πιο viral περσόνας στον πλανήτη ποδόσφαιρο, αποφάσισε αυτή τη φορά να κάνει «θόρυβο» μπαίνοντας στον κόσμο του Squid Game, προσαρμόζοντας τους κανόνες στα μέτρα του!

Ο Σουηδός σούπερ σταρ ανέβασε βίντεο σε συνεργασία με τον Νο1 Tik-Toker στον πλανήτη, Khaby, στο οποίο εμφανίζεται ως μασκοφόρος φρουρός της σειράς-φαινόμενο του Netflix στην πίστα με τα γυάλινα σκαλοπάτια. Όταν ο Khaby, γνώρισμα του οποίου είναι να μη μιλάει ποτέ στα βίντεό του και να παίρνει ένα ξεκαρδιστικό ύφος απορίας, φτάνει στην άλλη άκρη του παιχνιδιού δίχως να αγγίξει ούτε μία γυάλινη επιφάνεια, τότε ο Ζλάταν βγάζει τη μάσκα κι αποκαλύπτει το πρόσωπό του.

Αμέσως, κάνει νόημα… υπαναχώρησης στον Khaby, ο οποίος πέφτει στο «κενό» και το βίντεο κλείνει με τον Ζλάταν να υιοθετεί τη χειρονομία-σήμα κατατεθέν του Khaby, με το hashtag «Δικό μου παιχνίδι, δικοί μου κανόνες»!

Related Posts

Follow Us

SOCIAL