Οπαδός της Μάντσεστερ Σίτι πέταξε κρεατόπιτα σε αυτούς της Σπόρτινγκ και απολύθηκε! (video)

O οπαδός της Μάντσεστερ Σίτι και chef Άρον Τζόνσον έχασε την δουλειά του εξαιτίας του περιστατικού και για τρία χρόνια δεν θα μπορεί να μπει σε οποιοδήποτε αγγλικό γήπεδο.

Πολύ ακριβά πληρώνει ένας οπαδός της Μάντσεστερ Σίτι την παραβατική συμπεριφορά του στο εντός έδρας παιχνίδι της αγαπημένης του ομάδας στα νοκ-αουτ του Champions League με την Σπόρτινγκ Λισαβόνας στο Etihad.

Η πρόκριση μπορεί να ήρθε εύκολα για την αγγλική ομάδα, όμως δεν κύλησαν και όλα ομαλά… Με την αναμέτρηση όπως μαθαίνουμε πλεόν να ήταν ιδιαιτέρως επεισοδιακή. Και μάλιστα περισσότερο από όσο νομίζαμε! Πιο συγκεκριμένα υπήρξαν δύο τραυματισμοί από ανταλλαγή αντικειμένων. Επίσης 100 άτομα δεν μπήκαν ποτέ στο γήπεδο, ενώ άλλοι 47 οδηγήθηκαν έξω από αυτό λόγω των όσων έκαναν.

Μεταξύ των εντός και εκτός εισαγωγικών ταραχοποιών, ήταν και ο Άαρον Τζόνσον (Aaron Johnson). Ο οποίος κατηγορείται πως πέταξε μία κρεατόπιτα και ένα ποτήρι με μπύρα προς την μεριά που κάθονταν οι Πορτογάλοι. Οι υπεύθυνοι ασφαλείας του γηπέδου δεν άργησαν να τον εντοπίσουν και να τον συλλάβουν, με αποτέλεσμα να δικαστεί και να κριθεί ένοχος.

Έτσι, απολύθηκε από την δουλειά του ως chef, του επιβλήθηκε πρόστιμο και για τα επόμενα τρία χρόνια δεν θα μπορεί να μπει σε κανένα γήπεδο στην Αγγλία.

gazzeta.gr

Recent Posts

Follow Us

SOCIAL