Οπαδοί Μπιλμπάο σε Μπαρτσελόνα: “Εκεί στη Β’ Εθνική!” (video)

Μπιλμπάο β' εθνική

Η Μπαρτσελόνα παρά τη νίκη της, απέναντι στην Αθλέτικ Μπιλμπάο με 1-0, άκουσε νέο σύνθημα… που τη στέλνει στη Β’ Εθνική, από τους οπαδούς των Βάσκων.

meridian in text

Στην εκτός έδρας αναμέτρηση με αντίπαλο την Αθλέτικ Μπιλμπάο στο «Σαν Μαμές», η Μπαρτσελόνα μπορεί να πήρε τη νίκη με 1-0, που την διατηρεί στο +9 από τη Ρεάλ Μαδρίτης, όμως έγινε για άλλη μία φορά αντικείμενο χλευασμού και πικαρίσματος με τους Βάσκους να τραγουδούν σύνθημα για τους Καταλανούς στην δεύτερη κατηγορία.

Η Μπαρτσελόνα αντιμετωπίζει ξανά ένα νέο σκάνδαλο, αφού φαίνεται πως μέλη της ομάδας χρημάτιζαν τον πρώην αντιπρόεδρο της τεχνικής επιτροπής διαιτησίας.

Οι πρώην πρόεδροι των Καταλανών, Ζοσέπ Μαρία Μπαρτομέου και Σάντρο Ροσέλ, κατηγορούνται για την υπόθεση Νεγκρέιρα την περίοδο 2001-2018, για χρηματισμό σε εταιρεία διαιτητών.

Οι οπαδοί της Αθλέτικ δεν μπορούσαν να μην σχολιάσουν τις εξελίξεις και στη διάρκεια της αναμέτρησης τραγούδησαν σύνθημα που έλεγε: «Στη δεύτερη κατηγορία οέ οέ, στη δεύτερη κατηγορία οέ οέ», ενώ πέταξαν και ψεύτικα χρήματα στον αγωνιστικό χώρο για να πικάρουν τους αντιπάλους τους.

Related Posts

Follow Us

SOCIAL