Ομοσπονδία Αργεντινής:«Το ποδόσφαιρο δεν θα έπρεπε να βιώνει τέτοια επεισόδια»

Η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Αργεντινής πήρε θέση για τα όσα συνέβησαν το χθες βράδυ που είχαν ως αποτέλεσμα την διακοπή του αγώνα μεταξύ της ομάδας τους και της Βραζιλίας στο Σάο Πάολο.

meridian in text

Η ομοσπονδία εξέφρασε την δυσαρέσκεια της για τα γεγονότα που διαδραματίστηκαν στον χθεσινοβραδινό αγώνα, αναφέροντας ότι τηρήθηκαν όλα τα πρωτόκολλα από τις 3 Σεπτεμβρίου, όταν και έφτασε η αποστολή στην Βραζιλία. Επίσης, ανέφεραν ότι οι αρχές δεν διερεύνησαν την υπόθεση από τις 3 Σεπτεμβρίου αλλά ούτε καν πριν το παιχνίδι και περίμεναν να ξεκινήσει ο αγώνας για να επέμβουν.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ομοσπονδία ποδοσφαίρου της Αργεντινής εκφράζει την έντονη δυσαρέσκειά της για τη διακοπή της αναμέτρησης ανάμεσα στην εθνική ομάδα της χώρας και τη Βραζιλία στο Σάο Πάουλο. Είμαστε έκπληκτοι από τις ενέργειες της αστυνομίας από τη στιγμή που άρχισε ο αγώνας. Πρέπει να σημειωθεί πως η αποστολή της Αργεντινής ήταν στη Βραζιλία από τις 20:00 στις 3 Σεπτεμβρίου τηρώντας όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα που προβλέπονται από την CONMEBOL για τη διεξαγωγή των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2022. Μετά την έκθεση από τους αρμόδιους της CONMEBOL και τον διαιτητή, θα προωθήσουμε τις πληροφορίες στα αρμόδια τμήματα της FIFA. Το ποδόσφαιρο δεν θα έπρεπε να βιώνει τέτοια επεισόδια που υποβαθμίζουν το ευ αγωνίζεσθαι μιας τόσο σημαντικής διοργάνωσης».