Ομάδα του Αγγλικού τοπικού ζήτησε δανεικό τον Χάαλαντ για 28 ημέρες! (pic)

Ομάδα τοπικού στην Αγγλία θέλησε να εκμεταλλευτεί το ότι ο Χάαλαντ δεν θα αγωνιστεί στο Μουντιάλ και αιτήθηκε τον… δανεισμό του από τη Μάντσεστερ Σίτι για 28 ημέρες.

meridian in text

Οι περισσότερες σταρς του ποδοσφαίρου ετοιμάζουν τις βαλίτσες τους για το Μουντιάλ του Κατάρ. Οι εθνικές ομάδες κάποιων όμως δεν κατάφεραν να πάρουν την πρόκριση για το Παγκόσμιο Κύπελλο και έτσι θα αναγκαστούν να απέχουν για σχεδόν έναν μήνα από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις. Ένας από αυτούς είναι και ο Έρλινγκ Χάαλαντ που είδε τη Νορβηγία να μένει εκτός της μεγαλύτερης διοργάνωσης και θα χρειαστεί να αναβάλει για λίγο την… ερωτική του σχέση με τα αντίπαλα δίχτυα.

Μια ομάδα του αγγλικού τοπικού πάντως, σκέφτηκε μια… καλή λύση. Η Άστον Γιουνάιτεντ λοιπόν, υπέβαλε επίσημο αίτημα στη Μάντσεστερ Σίτι για τον… δανεισμό του Νορβηγού κατά τη διάρκεια του Μουντιάλ και συγκεκριμένα για 28 ημέρες.

«Είναι λογικό. Η Σίτι δεν παίζει κι εμείς θέλουμε να βοηθήσουμε κρατώντας τον Έρλινγκ σε φόρμα. Θα είναι καλύτερο από το να παίζει γκολφ», είπε ο προπονητής της ομάδας, Μάικλ Γκρεγκ. «Πιστεύουμε πως θα μας ταίριαζε πολύ και πως θα γινόταν γρήγορα ένα με την υπόλοιπη ομάδα μας», δήλωσε στη συνέχεια.

Οι Πολίτες πιθανότατα θα απορρίψουν αυτή την ευκαιρία αλλά ένα «μπράβο» το αξίζει η Άστον Γιουνάιτεντ για το θάρρος και το…χιούμορ.

Related Posts

Follow Us

SOCIAL