Οι παίκτες της Τσέλσι θα πληρώσουν τα αεροπορικά για να γλυτώσουν το λεωφορείο…(video)

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις τα τελευταία 24ωρα στο στρατόπεδο της Τσέλσι, καθώς η κυβέρνηση του Ηνωμένου Βασιλείου δημιουργεί στους πρωταθλητές Ευρώπης συνεχώς περισσότερα προβλήματα.

Οι «μπλε» δεν μπορούν να κάνουν ούτε τα… βασικά αυτήν την περίοδο, με την κυβέρνηση να της έχει βάλει τον περιορισμό των 20.000 λιρών για τα εκτός έδρας παιχνίδια, κάτι που δυσκολεύει σε μεγάλο βαθμό τα ταξίδια της ομάδας.

Τι σημαίνει αυτό; Πως στον αυριανό αγώνα με την Μίντλεσμπρο στο Ρίβερσαϊντ η ομάδα του Τόμας Τούχελ πρέπει να κάνει ένα μεγάλο (σχεδόν 10ωρο) ταξίδι με το λεωφορείο, καθώς το όριο με τις 20 χιλιάδες λίρες δεν δίνει το «οκ» για αεροπλάνο.

Ωστόσο φαίνεται πως τελικά η αποστολή της Τσέλσι θα ταξιδέψει αεροπορικώς. Ο Ζορζίνιο μίλησε στα αγγλικά Μέσα και αποκάλυψε πως οι παίκτες της Τσέλσι σχεδιάζουν κάτι ώστε να… γλιτώσουν το πούλμαν, αποκαλύπτοντας ουσιαστικά πως θα πληρώσουν οι ίδιοι για να γίνει αεροπορικώς το ταξίδι.

«Ναι, κάτι θα κάνουμε. Δεν πιστεύω πως θα πάμε με λεωφορείο. Αυτή τη στιγμή σχεδιάζουμε κάτι όλοι μαζί για το καλό της ομάδας. Δεν είναι ιδανικό να κάνουμε ένα μεγάλο ταξίδι με το λεωφορείο πριν από ένα δύσκολο παιχνίδι Κυπέλλου. Θα τη βρούμε τη λύση», ανέφερε ο Ιταλός μέσος.

Recent Posts

Follow Us

SOCIAL