Οι οπαδοί της Έβερτον αποχώρησαν στο 27ο λεπτό σε διαμαρτυρία για τα 27 χρόνια χωρίς τίτλο! (video)

Μερίδα φίλων της Έβερτον άρχισε να αποχωρεί από το ματς κόντρα στην Άρσεναλ στο 27ο λεπτό -όσα και τα χρόνια από τον τελευταίο τίτλο του κλαμπ- σε ένδειξη διαμαρτυρίας κατά της τωρινής διοίκησης.

Το κλίμα στην Έβερτον θυμίζει κάτι από Νιούκαστλ επί Μάικ Άσλεϊ. Στην περίπτωση των Τόφιζ, όμως, ο δισεκατομμυριούχος ιδιοκτήτης από την Ασία βρίσκεται εδώ και πέντε χρόνια στο τιμόνι του συλλόγου, αλλά τα χρήματα δεν έχουν κάνει την παραμικρή διαφορά και το σύνολο του Ράφα Μπενίτεθ παραπαίει στο πρωτάθλημα χωρίς νίκη από τις 25 Σεπτεμβρίου.

Ως εκ τούτου, οι οπαδοί των Τόφιζ είναι δυσαρεστημένοι και ορισμένοι εξ αυτών θέλησαν να την κάνουν αισθητή στο ματς κόντρα στην Άρσεναλ, έχοντας προαναγγείλει ότι θα αποχωρήσουν από τις εξέδρες στο 27ο λεπτό της αναμέτρησης. Όπως κι έκαναν, κερδίζοντας το χειροκρότημα από όλο το γήπεδο, σε μια συμβολική κίνηση διαμαρτυρίας κατά του Βρετανο-Ιρανού ιδιοκτήτη, Φαράντ Μοσιρί, αφού ο αριθμός 27 αντιπροσωπεύει τα χρόνια από τον τελευταίο τίτλο της Έβερτον (1994-95)!

Πέτρος Πέτρου