Ξέσπασε ο Κόντε: “Δεν είμαστε ομάδα, οι παίχτες μου είναι εγωιστές!” (pic)

Κόντε ξέσπασε

Ο Αντόνιο Κόντε ξέσπασε μετά την νέα απώλεια βαθμών της Τότεναμ στο Σεν Μέρις αφού η ομάδα του κατάφερε στο τέλος να αφήσει ένα προβάδισμα δύο τερμάτων και να ισοφαριστεί στο φινάλε.

meridian in text

Ο Ιταλός τεχνικός… τα «έβαλε» με όλους στη συνέντευξη τύπου. Συγκεκριμένα ανέφερε πως οι παίκτες του είναι ατομιστές, εγωιστές και δεν ξέρουν να συμπεριφερθούν, ασκώντας σκληρή κριτική.

Αξίζει να σημειωθεί πως ολοκλήρωσε τονίζοντας πως οι παίκτες του συλλόγου δεν έχουν μάθει στην πίεση επειδή απέχουν από τον πρωταθλητισμό.

Όσα είπε ο Κόντε:

«Δεν είμαστε ομάδα. Απλώς 11 εγωιστές ποδοσφαιριστές που δεν θέλουν να βοηθήσουν ο ένας τον άλλον και δεν παίζουν με καρδιά. Κάθε σεζόν το ίδιο συμβαίνει σε αυτή την ομάδα. Ο σύλλογος έχει ευθύνες για τις μεταγραφικές κινήσεις, όπως και ο προπονητής έχει τι δικές του ευθύνες. Αλλά πού είναι οι ευθύνες των ποδοσφαιριστών; Εγώ βλέπω 11 ποδοσφαιριστές που παίζουν μόνο για τους εαυτούς τους.

Δεν θέλω να το κρύβω πλέον, στην Τότεναμ είναι συνηθισμένοι σε αυτή την κατάσταση, ανεξαρτήτου του ποιος είναι ο προπονητής. Δεν παίζουν για κάτι σημαντικό. Δεν θέλουν να παίζουν υπό πίεση και επιλέγουν πάντα τον εύκολο δρόμο.

Αυτή είναι η κατάσταση στην Τότεναμ εδώ και 20 χρόνια. Δεν έχει κατακτήσει τίποτα και αναρωτιέμαι το γιατί. Αν θέλουν να συνεχίσουν έτσι, μπορούν να αλλάξουν προπονητή, αλλά η κατάσταση δεν θα αλλάξει, πιστέψτε με.

Δεν υπάρχει… φωτιά, δεν υπάρχει η απαραίτητη θέληση. Αυτά χρειάζονται σε κάθε στιγμή. Όταν δεν είσαι ομάδα, δεν μπορείς να βελτιωθείς. Πρέπει να παίζουμε για το σήμα στο στήθος και για να κάνουμε τους φίλους μας περήφανους.

Χρειαζόμαστε την σπίθα στα βλέμματά μας. Αυτές οι εμφανίσεις δεν είναι αποδεκτές από τους φιλάθλους μας, που μας ακολουθούν και πληρώνουν για τα εισιτήρια τους».

Related Posts

Follow Us

SOCIAL