Μπαρτσελόνα: Εγγράφηκε ξανά στο μητρώο της La Liga ο Γκάβι,με νέο αριθμό και μειωμένη ρήτρα! (Pic)

Στη διάθεση του Τσάβι βρίσκεται και πάλι ο Γκάβι! Ο νεαρός μεσοεπιθετικός δηλώθηκε εκ νέου στο μητρώο της La Liga, ωστόσο υπάρχουν ορισμένες διαφορές.

meridian in text

Αυτή τη φορά, ο Γκάβι έχει δηλωθεί με τον αριθμό «30» και όχι με το «6» που φορούσε ως πρότινος στη φανέλα του. Αυτό διότι πλέον στο μητρώο του ισπανικού πρωταθλήματος έχει δηλωθεί με το συμβόλαιο που είχε στην ομάδα νέων, όταν δηλαδή ανέβηκε πρώτη φορά στην ανδρική ομάδα αφού η La Liga είχε κρίνει παράνομο το πρόσφατο συμβόλαιο που υπέγραψε.

Αυτό σημαίνει πως ο Γκάβι μπορεί μεν να είναι εκ νέου διαθέσιμος για τα ματς της Μπαρτσελόνα. Ωστόσο, δεν βρίσκεται σε ισχύ το συμβόλαιο που του έβαζε ρήτρα 1 δισ. ευρώ και τον κρατούσε στους «μπλαουγκράνα» ως το 2026 αλλά το προηγούμενο που λήγει το καλοκαίρι του 2024 και έχει ρήτρα 50 εκατ. ευρώ.Κάτι που εγκυμονεί κινδύνους αφού η ρήτρα του είναι σαφώς πιο προσιτή για κάθε μεγάλο ευρωπαϊκό κλαμπ. Και η αλήθεια είναι πως τον κοιτάζουν αρκετοί. Όπως για παράδειγμα η Μπάγερν Μονάχου και η Λίβερπουλ που δεδομένα ενδιαφέρονται.

Από την Μπαρτσελόνα, πάντως, δεν εκφράζεται ανησυχία για το μέλλον του Γκάβι, αφού θεωρούν δεδομένο πως ο νεαρός μεσοεπιθετικός θα παραμείνει τον σύλλογο…

EYE Sport Cyprus

Previous slide
Next slide

Related Posts

Follow Us

SOCIAL