Μπαρτελόνα: Έξαλλος ο Πικέ, δημοσίευσε τις απολαβές του! (video)

Ο Ζεράρδ Πικέ απάντησε σε σχόλιο του Καταλανού δημοσιογράφου για τις απολαβές του, δημοσιεύοντας τα χρήματα που εισπράττει από την Μπαρτσελόνα!

Έξαλλος ήταν ο Ζεράρδ Πικέ από τις «αποκαλύψεις» του Καταλανού δημοσιογράφου Λουίς Κανουτ, ο οποίος είπε σε τηλεοπτική του εμφάνιση ότι ο Ισπανός αμυντικός είναι ο καλύτερα αμειβόμενος στην Μπαρτσελόνα, με 28 εκατομμύρια ευρώ μεικτά ετησίως, μπροστά από Μπουσκέτς (23), Τζόρντι Άλμπα (20) και Ουμτιτί (20).

Σύμφωνα με την ίδια πηγή παρότι ο Πικέ δέχθηκε μείωση μισθού το καλοκαίρι για να διευκολύνει τους μπλαουγκράνα, εντούτοις πήρε όλο το οφειλόμενο ποσό μέσω ενός μπόνους αφοσίωσης στο σύλλογο, «τρικ» το οποίο η Μπαρτσελόνα χρησιμοποίησε και με άλλους παίκτες για να αλαφρύνει τα μισθολόγια που δηλώνει.

Ο Πικέ δεν άφησε αναπάντητες τις «αποκαλύψεις» και με ανάρτηση του στο Twitter απάντησε με οργισμένο ύφος: «άνθρωποι όπως αυτός, χρεώνουν την δημόσια τηλεόραση για να υπερασπιστούν τους φίλους τους. Εδώ είναι το 50% της ετήσιας μισθοδοσίας μου, που μου κατατέθηκε στις 30 Δεκεμβρίου. Σεβάσου τον εαυτό σου».

Ο Καταλανός ανέβασε μία απόδειξη ύψους 2.328.884,39 ευρώ, πράγμα που σημαίνει ότι εισέπραξε φέτος από την Μπαρτσελόνα περίπου 4,6 εκατομμύρια ευρώ, πολύ μακριά από τα ποσά που ανέφερε ο Καταλανός δημοσιογράφος.

Πέτρος Πέτρου