Μπάγερν: Αυξάνει την προσφορά της σε 35 εκατ. για τον Σαντιό Μανέ! (pic)

Η Μπάγερν ετοιμάζει δεύτερη καλύτερη πρόταση στη Λίβερπουλ για τον Σαντιό Μανέ, με την Daily Mail να αναφέρει πως οι Βαυαροί θα αυξήσουν το ποσό στα 35 εκατ. ευρώ, από την πρώτη προσφορά των 25 εκατ. ευρώ.

meridian in text

Με το μέλλον του Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι στο Μόναχο να παραμένει αβέβαιο, ο Σαντιό Μανέ αποτελεί τον πρώτο μεταγραφικό στόχο της Μπάγερν, η οποία μάλιστα ετοιμάζεται να καταθέσει νέα, σαφώς μεγαλύτερη προσφορά στη Λίβερπουλ.

Στην πρώτη τους πρόταση οι Βαυαροί προσέφεραν στους Reds το ποσό των 25 εκατομμυρίων ευρώ, το οποίο συν τα μπόνους μπορεί να ανέβει στα 30,5 εκατομμύρια ευρώ.

Όπως αναφέρει όμως η Daily Mail, η ομάδα από το Λίβερπουλ απέρριψε την πρόταση των πρωταθλητών Γερμανίας, οι οποίοι ζητούν 50 εκατ. ευρώ. Ωστόσο, η Μπάγερν δεν είναι διατεθειμένη να καταθέσει τα όπλα της. Αντίθετα, σύμφωνα με την ίδια πηγή ετοιμάζεται να καταθέσει νέα, καλύτερη πρόταση.

Συγκεκριμένα, θα επιστρέψει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων, ανεβάζοντας την προσφορά της στα 35 εκατ. ευρώ, ποσό βέβαια, που απέχει αρκετά από τα 50 εκατ. ευρώ που ζητούν οι “κόκκινοι”.

sport24.gr

EYE Sport Cyprus

Previous slide
Next slide

Related Posts

Follow Us

SOCIAL