Μουντιάλ 2022: Το “It’s coming home” των Άγγλων σε νέα Χριστουγεννιάτικη έκδοση! (video)

Οι Άγγλοι οπαδοί τραγουδούν το «It’s coming home» για τρεις δεκαετίες τώρα και, όπως αναμενόταν, βγήκε νέα έκδοση πριν ξεκινήσει το Μουντιάλ του Κατάρ.

meridian in text

Ο «ύμνος» της Εθνικής Αγγλίας

Το τραγούδι πρωτοκυκλοφόρησε από τους κωμικούς Ντέιβιντ Μπαντιέλ και Φρανκ Σκίνερ και την μπάντα Lighting Seeds, για το Ευρωπαϊκό Κύπελλο του 1996.

Με τον στίχο «30 χρόνια πόνου» να συμπεριλαμβάνεται στους αρχικούς στίχους, ήθελαν να τονίσουν την ανικανότητα της Αγγλίας να κατακτήσει κάποιο σημαντικό τρόπαιο, μετά από εκείνο του 1966. Έχουν φτάσει κοντά στο να μηδενίσουν αυτά τα χρόνια αλλά το κοντέρ πλέον γράφει «56 χρόνια πόνου».

Η Αγγλία δεν κατάφερε στο Euro του 1996 να το «πάρει σπίτι της», μιας και αποκλείστηκε από την Γερμανία στα ημιτελικά, στη διαδικασία των πέναλτι, με τον τωρινό προπονητή της, Γκάρεθ Σαουθγκέιτ να αστοχεί από τα έντεκα βήματα.

Αυτό δεν σταμάτησε βέβαια το τραγούδι να χτυπάει δυνατά στις καρδιές των οπαδών και δύο φορές κατέκτησε την 1η θέση στα charts του Ηνωμένου Βασιλείου.

Οι οπαδοί στο Νησί θα συνεχίζουν να λένε “it’s coming home” ακόμα και αν όλοι γύρω τους απορούν, γελούν και τους χλευάζουν.

Ο Μπαντιέλ και ο Σκίνερ επέστρεψαν πάλι με μία νέα εκδοχή του τραγουδιού, λόγω του Μουντιάλ του 2022. Μία εκδοχή πιο χριστουγεννιάτικη που εκφράζει την περίεργη περίοδο που λαμβάνει χώρα η διοργάνωση στο Κατάρ.

Με τους Lighting Seeds πάλι στην μουσική, το “The Three Lions ( It’s Coming Home For Christmas)”, κυκλοφόρησε αυτή την εβδομάδα.

Related Posts

Follow Us

SOCIAL