Μοντέλο από την Χιλή άνοιξε λογαριασμό OnlyFans για να αγοράσει ομάδα! (Pic)

Τα όνειρα θέλουν θυσίες, αυτό πιστεύει και η 36χρονη Ντανιέλα Τσάβες η οποία μαζεύει χρήματα μέσω του “καυτού” λογαριασμού της στην πλατφόρμα OnlyFans για να αγοράσει την αγαπημένη της ομάδα που είναι προς πώληση!

meridian in text

Η Τσάβες είναι πολύ διάσημη στην πατρίδα της, με 16 εκατομμύρια followers στο Instagram και πολλές φωτογραφήσεις για το Playboy. Πλέον κερδίζει εκατομμύρια από τη συνδρομητική υπηρεσία αισθησιακών φωτογραφιών και βίντεο, Only Fans. Η ίδια έχει αποκαλύψει πως έχει βγάλει από εκεί 27 εκατ. δολάρια, ενώ μετά την αποκάλυψη της πρόθεσής της να αγοράσει την ομάδα που αγαπά από παιδί, έχει ήδη κερδίσει 5 εκατ. δολάρια.

«Όταν έμαθα πως ο σύλλογος είναι προς πώληση αποφάσισα να ανοίξω αυτή τη σελίδα για να ενισχύσουν οι φίλαθλοι την προσπάθειά μου», τόνισε. Ο στόχος της είναι να συγκεντρώσει ένα κεφάλαιο 20 εκατ. δολαρίων και φαίνεται πως είναι σε πολύ καλό δρόμο για να τα καταφέρει.

Η ομάδα Ο’ Χίγκινς εδρεύει στην πόλη Ρανκάγκουα. Το 2021 τερμάτισε 13η στη μεγάλη κατηγορία της χώρας, ενώ στο τρέχον πρωτάθλημα είναι στην έβδομη θέση.

Related Posts

Follow Us

SOCIAL