Μέσι: Ψεύτικο το τρόπαιο στην κορυφαία φωτογραφία όλων των εποχών! (pic)

Απίστευτο κι όμως αληθινό. Η πρώτη φωτογραφία που ο Λιονέλ Μέσι ανέβασε στον επίσημο λογαριασμό του στο Instagram μετά την κατάκτηση του Μουντιάλ με την Αργεντινή ήταν με το τρόπαιο στα χέρια.

meridian in text

Πρόκειται για τη δημοφιλέστερη φωτογραφία όλων των εποχών, αφού τα like που έχει μαζέψει είναι πάνω από 74.400.000 (αριθμός που μεγαλώνει διαρκώς), και την ανάρτηση που είναι στην πρώτη θέση ως εκείνη με τα περισσότερα like στην ιστορία του Instagram.

Ωστόσο, σ’ αυτή την εμβληματική φωτογραφία ο Αργεντινός σούπερ σταρ δεν κρατάει στα χέρια του το αυθεντικό τρόπαιο του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Το επίσημο τρόπαιο αποσύρθηκε από το γήπεδο από τη FIFA μετά τους αρχικούς πανηγυρισμούς, όπως συνηθίζεται, και αντικαταστάθηκε από ένα αντίγραφου Κυπέλλου, ενώ οι παίκτες της “αλμπισελέστε” φέρεται να μην γνώριζαν την αλλαγή τροπαίων.

Σύμφωνα με τους κανονισμούς το αυθεντικό τρόπαιο παραμένει στην κατοχή της FIFA, ασφαλισμένο στα κεντρικά γραφεία της στη Ζυρίχη, εξαιρουμένων των τελετουργικών απαιτήσεων, όπως είναι ο γύρος του τροπαίου, οι κύριες κληρώσεις του Παγκοσμίου Κυπέλλου FIFA και η τελική παρουσίαση.

Related Posts

Follow Us

SOCIAL