Μέσι: Η ειδική ρήτρα που του επιτρέπει να δίνει προτεραιότητα στην εθνική Αργεντινής! (pic)

Ο Λιονέλ Μέσι έχει στο συμβόλαιό του με την Παρί Σεν Ζερμέν ειδική ρήτρα, η οποία προβλέπει ότι η εθνική Αργεντινής ενόψει του Μουντιάλ έχει προτεραιότητα, επιτρέποντας του να εξαιρεθεί από τις υποχρεώσεις της ομάδας, όποτε αυτό κριθεί αναγκαίο.

meridian in text

Ο Λιονέλ Μέσι θα αγωνιστεί στο τελευταίο Παγκόσμιο Κύπελλο της καριέρας του στο Κατάρ και για να προετοιμαστεί σωστά, φέρεται να ζήτησε μία εβδομάδα εξαίρεσης από την Παρί, είδηση που στη συνέχεια όμως, διέψευσε το περιβάλλον του.

Σύμφωνα ωστόσο, με το TN της Αργεντινής, στο συμβόλαιο του σταρ των Παριζιάνων υπάρχει ειδική ρήτρα που προβλέπει ότι η εθνική ομάδα ενόψει του Μουντιάλ έχει απόλυτη προτεραιότητα συγκριτικά με την Παρί.

Αυτό σημαίνει πως αν ο Μέσι το επιθυμεί μπορεί να απαλλαγεί από τις υποχρεώσεις του με τους Παριζιάνους, είτε ο λόγος είναι η προετοιμασία, είτε φιλικός αγώνας.

Το δημοσίευμα αναφέρει μάλιστα, πως ο Αργεντινός έχει προγραμματίσει να βρίσκεται στο Κατάρ στις 7 Νοεμβρίου, την επόμενη δηλαδή μέρα από την αναμέτρηση κόντρα στη Λοριάν.

Ως εκ τούτου, δεν θα αγωνιστεί στον τελευταίο αγώνα των Παριζιάνων πριν από τη διακοπή με την Οσέρ στις 13 Νοεμβρίου

SPORT24

Related Posts

Follow Us

SOCIAL