Μέσι: “Βραζιλία, Γαλλία και Αγγλία έχουν τον πρώτο λόγο για το Μουντιάλ”. (pic)

Ο Αργεντινός σταρ θα συμμετάσχει στο τελευταίο Μουντιάλ της καριέρας του και δεδομένα θα τα δώσει όλα για να φτάσει στην κατάκτηση του τροπαίου, με τον ίδιο πάντως να μην θεωρεί την χώρα του φαβορί.

Αντιθέτως, ο Μέσι «βλέπει» την Βραζιλία, την Γαλλία και την Αγγλία να έχουν τον πρώτο λόγο, τονίζοντας πάντως πως σε μια τέτοια διοργάνωση μπορούν να συμβούν τα πάντα!

meridian in text

Αναλυτικά τα όσα ανέφερε στην ιστοσελίδα της Conmebol:

Για τα φαβορί του Μουντιάλ: «Κάθε φορά που μιλάμε για υποψήφιες ομάδες  για τον τίτλο, μιλάμε πάντα για τις ίδιες ομάδες. Αν πρέπει να βάλω μερικές πάνω από άλλες ομάδες, νομίζω ότι η Βραζιλία, η Γαλλία και η Αγγλία είναι λίγο πιο πάνω από τις υπόλοιπες ομάδες. Αλλά το Παγκόσμιο Κύπελλο είναι τόσο δύσκολο και τόσο περίπλοκο που όλα μπορούν να συμβούν».

Για την Αργεντινή: «Είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι. Έχουμε μια πολύ ωραία ομάδα, αλλά σκεφτόμαστε να πάμε σιγά σιγά. Ελπίζουμε να ξεκινήσουμε το Παγκόσμιο Κύπελλο με τον καλύτερο τρόπο για να αντιμετωπίσουμε όλα όσα έρχονται μετά. Όσο περισσότερο παίζεις και όσο περισσότερο χρόνο περνάς στο γήπεδο, τόσο περισσότερο γνωρίζεις ο ένας τον άλλον».

Related Posts

Follow Us

SOCIAL