Μάντσεστερ Σίτι: Πληρώνει κανονικά τους υπαλλήλους του γηπέδου και δίνει τα φαγητά του αναβληθέν αγώνα σε άπορους! (pic)

Προς τιμήν της, η Μάντσεστερ Σίτι σκοπεύει να πληρώσει κανονικά όλους τους υπαλλήλους που θα εργάζονταν στο γήπεδο στο παιχνίδι με την Τότεναμ, ώστε να μην επηρεαστούν από την αναβολή που αποφασίστηκε λόγω του θανάτου της Βασίλισσας Ελισάβετ! Δίνουν τα φαγητά σε φιλανθρωπικούς οργανισμούς οι ομάδες!  

meridian in text

Οι «πολίτες» θ’ αντιμετώπιζαν τα «σπιρούνια» το απόγευμα του Σαββάτου για την 7η αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ, ωστόσο, ο θάνατος της Βασίλισσας Ελισάβετ την περασμένη Πέμπτη άλλαξε τα πάντα.

Η Πρέμιερ και η EFL αποφάσισαν ότι αναβάλλονται τα παιχνίδια του τριημέρου και έτσι, η Σίτι προκειμένου να μην μείνουν οι υπάλληλοι ξεκρέμαστοι οικονομικά από το γεγονός πως δεν θα είχαν τελικά δουλειά, θα καταβάλει κανονικά τους μισθούς που είχαν συμφωνηθεί, σαν να διεξαγόταν δίχως πρόβλημα το ματς!

Επιπλέον, οι σύλλογοι της Πρέμιερ Λιγκ θέλησαν να δωρίσουν όλα τα φαγητά που είχαν προετοιμαστεί και θα υπήρχαν στα γήπεδα μέσω των εταιρειών catering, σε φιλανθρωπικούς οργανισμούς ώστε να τα λάβουν άνθρωποι που τα έχουν ανάγκη…

england365.gr

Related Posts

Follow Us

SOCIAL