Μέχρι το 70′ του αγώνα στο Ολντ Τράφορντ ο Φράνσις Ουζόχο είχε πραγματοποιήσει 10 αποκρούσεις και… τρέλανε τα social media. Δείτε τι… γίνεται στο twitter.
Η γνωστή εφημερίδα, «The Sun», αποθέωσε τον Φράνσις Ουζόχο για την σπουδαία εμφάνιση μέσα στο Ολντ Τράφορντ.
Αναλυτικά:
«Ο Ουζόχο άξιζε περισσότερα.
Ο τερματοφύλακας της Ομόνοιας Λευκωσίας, Φράνσις Ουζόχο, έκανε μια εμφάνιση που άξιζε και τους τρεις βαθμούς. Αψήφησε τα αστέρια της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ξανά και ξανά. Φαινόταν στις καθυστερήσεις πως ο Ουζόχο είχε κερδίσει μόνος του τον έναν βαθμό για την ομάδα του, με όλες τις αποκρούσεις που έκανε. Μπορούσες να δεις την απογοήτευση στον τερματοφύλακα, όταν ο Σκοτ ΜακΤόμιναϊ έβαλε τελικά τη μπάλα στα δίχτυα».
Ο τερματοφύλακας της Ομόνοιας, Φράνσις Ουζόχο, τον οποίο ο Τεν Χαγκ θέλησε να συναντήσει απόψε προσωπικά, για να τον συγχαρεί για το εξαιρετικό παιχνίδι που έκανε.
«Για μένα είναι ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα. Ονειρευόμουν να παίξω εδώ για πολύ καιρό, όταν είδα την κλήρωση και ήξερα ότι θα παίξουμε στο Ολντ Τράφορντ, προσευχήθηκα στον Θεό να έχω την μεγάλη ευκαιρία να παίξω εδώ» ήταν οι δηλώσεις του τερματοφύλακα των πρασίνων!

Man Utd can't get past Francis Uzoho today ❌ pic.twitter.com/sVdHNMaCkb
— B/R Football (@brfootball) October 13, 2022
None shall pass Francis Uzoho ❌🧤 pic.twitter.com/tNCyxGYCir
— LiveScore (@livescore) October 13, 2022
Manchester United need something extra to beat Nigeria’s Francis Uzoho tonight. pic.twitter.com/B6XvUVHa30
— Thierry Nyann 🇬🇭 (@nyannthierry) October 13, 2022
Regardless of how this game finishes, this will be a game Francis Uzoho will never forget, what a performance pic.twitter.com/DM5pzk6QSE
— FootballJOE (@FootballJOE) October 13, 2022
United can't get past Omonia keeper Francis Uzoho 😳#UEL pic.twitter.com/cF75t8yIBO
— Football on BT Sport (@btsportfootball) October 13, 2022