Ο νέος πρόεδρος της Μπαρτσελόνα Χουάν Λαπόρτα μίλησε ακόμη μία φορά για το θέμα Λιονέλ Μέσσι, αναφέροντας πως το πρόβλημα δημιούργησε η Lal Liga καθώς Μπάρτσα και Μέσσι τα βρήκαν σε όλα!
«Είχαμε μία προσυμφωνία με τον Λιονέλ όσον αφορά το συμβόλαιο του εδώ και αρκετό καιρό αλλά στο τέλος η La Liga δεν την δέχθηκε και εκεί τελείωσαν όλα. Δεν έχω μιλήσει μαζί του από την ημέρα που έφυγε. Για πάντα θα τον ευγνωμονούμε για αυτά που πρόσφερε στην ομάδα. Θα είναι πάντα κομμάτι της Μπαρτσελόνα. Δεν ήταν αυτό το τέλος που θα θέλαμε να έχει ο Μέσι με την Μπαρτσελόνα! Κανείς δεν ξέρει τι μπορεί να γίνει στο μέλλον. Θα δούμε, δεν κλείνουμε την πόρτα ποτέ σε αυτόν τον παίκτη»
Barça president Laporta about Messi to @OnzeTv3: “We had a pre-agreement with Leo’s contract for a long time but in the end La Liga did not accept it. I haven’t spoken with Messi since he left. We will have an eternal gratitude. Messi will always be of Barça” 🔴 #FCB @barcacentre
— Fabrizio Romano (@FabrizioRomano) September 6, 2021