Λαπόρτα: “Είχα την ελπίδα πως ο Μέσσι θα παραμείνει στην Μπαρτσελόνα τσάμπα” (pic)

Μετά από πάρα πολλά χρόνια η Μπαρτσελόνα πορεύεται πλέον χωρίς τον Μέσσι αφού η οικονομική κατάσταση του συλλόγου δεν του επέτρεψε στους Μπλαουγκράνα να ανανεώσουν το συμβόλαιο του το οποία έληξε τον Ιούνιο του 2021.

Πλέον ο Αργεντινός αγωνίζεται στην Παρί Σεν Ζερμέν αλλά στην Βαρκελώνη οι συζητήσεις για το τι έγινε το περασμένο καλοκαίρι συνεχίζονται με τον πρόεδρο της Μπάρτσα Χουάν Λαπόρτα σε πρόσφατη συνέντευξη του να αποκαλύπτει ότι είχε ελπίδες πως ο Μέσσι μπορεί να έμενε τσάμπα!

«τον αγαπώ πολύ για να του θυμώσω. Αλλά έρχεται μια στιγμή που βλέπεις πως κάποια πράγματα απλά δεν μπορούν να συμβούν. Υπήρχε μεγάλη επιθυμία να παραμείνει, αλλά και πίεση λόγω Παρί Σεν Ζερμέν. Ήξερα πως θα πήγαινε εκεί εάν δεν συνέχιζε σε εμάς.

Όταν ήρθε η ώρα να πάρει την απόφαση, πίστευα πως κάνω το καλύτερο για την ομάδα. Ήλπιζα πως θα άλλαζε κάτι, πως θα έλεγε πως θα μείνει τσάμπα αλλά δεν μπορείς να περιμένεις από έναν παίκτη του επιπέδου του κάτι τέτοιο. Θα μείνει στην ιστορία ως ο κορυφαίος παίκτης της Μπαρτσελόνα.

Έχουμε μια πολύ καλή σχέση, ήξερα πως αν συνερχόμασταν οικονομικά, θα τον αποζημιώναμε, όμως δεν μπορούσαμε να απαιτούμε πράγματα ξέροντας πως έχει πρόταση από την Παρί».

Related Posts

Follow Us

SOCIAL