Κριστιάνο Ρονάλντο: Μήνυμα ενότητας σε ανάρτηση του μετά την τιμωρία! (pic)

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο «έσπασε» την σιωπή του και μίλησε μετά το χθεσινό περιστατικό με την αποχώρησή του από το γήπεδο πριν τη λήξη του αγώνα με την Τότεναμ.

Ο Ρονάλντο έμεινε εκτός αποστολής από τον αγώνα με την Τσέλσι την ερχόμενη αγωνιστική, λόγω του πειθαρχικού παραπτώματος στο οποίο υπέπεσε χθες, εξοργίζοντας προφανώς τον Ολλανδό προπονητή του, Έρικ Τεν Χαγ.

meridian in text

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο θέλησε να ξεκαθαρίσει την θέση του και με δημοσίευση στην επίσημη σελίδα του στο Facebook ανέφερε: «Όπως έκανα πάντα σε όλη τη διάρκεια της καριέρας μου, προσπαθώ να ζω και να παίζω με σεβασμό προς τους συναδέλφους μου, τους αντιπάλους μου και τους προπονητές μου. Αυτό δεν έχει αλλάξει. Δεν έχω αλλάξει.

Είμαι ο ίδιος άνθρωπος και ο ίδιος επαγγελματίας που έπαιζα ποδόσφαιρο στην ελίτ τα τελευταία 20 χρόνια και ο σεβασμός έπαιζε πάντα πολύ σημαντικό ρόλο στη διαδικασία λήψης αποφάσεων. Ξεκίνησα πολύ νέος, τα παραδείγματα των μεγαλύτερων και πιο έμπειρων παικτών ήταν πάντα πολύ σημαντικά για μένα. Επομένως, αργότερα, πάντα προσπαθούσα να δώσω ο ίδιος το παράδειγμα για τους νέους που μεγάλωσαν σε όλες τις ομάδες που έχω εκπροσωπήσει. Δυστυχώς αυτό δεν είναι πάντα δυνατό και μερικές φορές η ζέστη της στιγμής είναι το καλύτερο από εμάς».

Αυτή τη στιγμή, απλά νιώθω ότι πρέπει να συνεχίσω να δουλεύω σκληρά στο Κάρινγκτον, να υποστηρίζω τους συμπαίκτες μου και να είμαι έτοιμος για όλα σε κάθε παιχνίδι. Το να ενδώσεις στην πίεση δεν είναι επιλογή. Δεν ήταν ποτέ. Αυτή είναι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και ενωμένοι πρέπει να σταθούμε. Σύντομα θα είμαστε ξανά μαζί».

Related Posts

Follow Us

SOCIAL