Κατάρ – Εκουαδόρ: Καυγάδισαν στην εξέδρα αλλά μετά αγκαλιάστηκαν! (video)

Viral έγιναν ένας οπαδός του Κατάρ κι ένας του Ισημερινού που τσακώθηκαν στο 0-1, αλλά στη συνέχεια απόλαυσαν μαζί τον αγώνα της πρεμιέρας του Μουντιάλ 2022.

meridian in text

Από τα πλέονα απίθανα σκηνικά που έχουμε δει σε έναν ποδοσφαιρικό αγώνα, συνέβη και στο εναρκτήριο ματς του Παγκοσμίου Κυπέλλου όπου ο Ισημερινός επικράτησε με 2-0 του Κατάρ.

Οι οικοδεσπότες ήταν απογοητευτικοί με τους Λατινοαμερικάνους να κερδίζουν με χαρακτηριστική ευκολία, ωστόσο η κατάσταση στις κερκίδες κάποια στιγμή πήγε να ξεφύγει..

Όταν ο Ένερ Βαλένσια έκανε το 1-0, οπαδός του Ισημερινού πανηγυρίζοντας το γκολ, ξέφυγε και κοιτώντας τους Καταριανούς που ήταν από πίσω του, γύρισε προς το μέρος τους και άρχισε να φωνάζει «Μοney, money, money».

Τα όσα έλεγε και έδειχνε με τα χέρια του προφανέστατα και είχαν να κάνουν με τα λεφτά του Κατάρ που δεν αρκούν για να φτιάξει ομάδα, αλλά προκάλεσε την αντίδραση των… αντιπάλων, ένας εκ των οποίων σε έξαλλη κατάσταση του ζήτησε να το βουλώσει.

Πολλοί θα υπέθεσαν ότι η κατάσταση μπορεί να ξέφυγε, ωστόσο λίγο αργότερα οι δύο τους εμφανίστηκαν σε νέο βίντεο να κάθονται δίπλα, δίπλα και χαμογελαστοί να εξηγούν ότι το ποδόσφαιρο μπορεί να είναι γεμάτο πάθος και έντονα συναισθήματα, αλλά πάνω απ’ όλα ενώνει…

Related Posts

Follow Us

SOCIAL