Κίνδυνος αναβολής του Γιουνάιτεντ – Λίβερπουλ, αντίδραση Κλοπ “Πρέπει να πάρουμε τους πόντους” (video)

Οι οπαδοί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ σχεδιάζουν να συγκεντρωθούν πριν από τον αγώνα για να διαμαρτυρηθούν κατά των ιδιοκτητών της ομάδας, της οικογένειας Γκλέιζερ.

meridian in text

Μια παρόμοια κατάσταση είχε λάβει χώρα τον Μάιο του 2021, όταν οι αγώνες γίνονταν κεκλεισμένων των θυρών λόγω της πανδημίας, με εκατοντάδες οπαδούς της Γιουνάιτεντ να εισέρχονται με την βία στο γήπεδο και ο αγώνας αναγκάστηκε να αναβληθεί για λόγους ασφαλείας.

Στη συνέχεια, επαναπρογραμματίστηκε με τη Λίβερπουλ να επικρατεί με 4-2, αλλά ο Γιούργκεν Κλοπ πιστεύει ότι με το συμπιεσμένο πρόγραμμα αγώνων, αυτήν την φορά οποιαδήποτε αναβολή θα πρέπει να οδηγήσει στην απώλεια του αγώνα από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

«Ελπίζω πραγματικά να μην συμβεί, αλλά αν συμβεί, νομίζω ότι παίρνουμε τους βαθμούς», είπε ο Κλοπ.

«Δεν έχουμε καμία σχέση με την κατάσταση και αν οι οπαδοί θέλουν να μην γίνει το παιχνίδι, τότε δεν μπορούμε απλώς να αναδιοργανώσουμε το παιχνίδι ξανά και να το χωρέσουμε κάπου σε μια απίστευτα πολυάσχολη σεζόν.

Δεν έχω ιδέα τι μπορεί να συμβεί και δεν το σκέφτομαι. Ο κόσμος μάς λέει ότι είμαστε καλά, πηγαίνουμε εκεί, παίζουμε το παιχνίδι και πηγαίνουμε σπίτι, ελπίζουμε.

Αλλά σε μια κατάσταση όπως αυτή η άλλη ομάδα πρέπει πάντα να παίρνει τους βαθμούς γιατί δεν έχει καμία σχέση με αυτό και έχει προετοιμαστεί για αυτό».

Related Posts

Follow Us

SOCIAL