Κάσπερ Χιούλμαν: “Ήταν πέναλτι, που δεν θα έπρεπε να είναι πέναλτι, αυτοί οι παίχτες είναι ξεχωριστοί!”

Ο Δανός τεχνικός Κάσπερ Χιούλμαν δεν έκρυψε την απογοήτευση του για τον τρόπο με τον οποίο ήρθε ο αποκλεισμός, μιλώντας για το “αμφισβητούμενο” πέναλτι που δόθηκε στην Αγγλία στο πρώτο μισό της ημίωρης παράτασης.

Ο προπονητής των Σκανδιναβών αναφέρθηκε μάλιστα για το πόσο περήφανος είναι για τους ποδοσφαιριστές του και για τον τρόπο με τον οποίο αντέδρασαν στο περιστατικό με τον Κρίστιαν Ερικσεν.

«Ήταν πέναλτι, που δεν θα έπρεπε να είναι πέναλτι. Με ενοχλεί πολύ αυτή τη στιγμή. Είμαστε πολύ απογοητευμένοι. Ξέρω ότι ακούγεται περίεργο, αλλά δεν μπορώ να μην το σκέφτομαι. Είναι διαφορετικό να χάνεις ένα παιχνίδι, μπορεί να συμβεί. Αλλά είναι μεγάλη απογοήτευση να χάνεις με αυτόν τον τρόπο, γιατί τα παιδιά πάλεψαν σκληρά», σχολίασε αρχικά και πρόσθεσε:
«Είναι δύσκολο, αλλά πρέπει να το χωνέψουμε πριν συζητήσουμε για αυτό. Είναι πικρός τρόπος να αποκλειστούμε. Ο τρόπος που χάσαμε κάνει πιο δύσκολο το να καταλάβουμε γιατί χάσαμε. Πρέπει να προσέχω τι θα πω. Έχουμε μια φανταστική ομάδα και σίγουρα μπορούμε να κάνουμε ξανά κάτι φανταστικό. Ίσως θα είναι πιο εύκολο να μιλήσω σε λίγες μέρες».


«Δεν μπορώ να περιγράψω πόσο θαυμάζω το τεχνικό τιμ, πέρασαν τόσα πολλά. Έχουμε δύο ανθρώπους στο τεχνικό επιτελείο που έσωσαν την ζωή ενός εκ των καλύτερων παικτών μας. Παλέψαμε σαν τρελοί και παίξαμε καλό ποδόσφαιρο. Είμαι ευγνώμων για την Δανία, για όλη τη χώρα. Εισπράξαμε πολύ αγάπη και υποστήριξη όταν συνέβη το περιστατικό με τον Κρίστιαν, ήταν φανταστικό. Δυστυχώς, δεν φτάσαμε στον τελικό, αλλά το μέλλον μας είναι γεμάτο ελπίδα και πίστη. Αυτοί οι παίκτες είναι ξεχωριστοί και όλη η χώρα μπορεί να είναι υπερήφανοι. Είναι φανταστικό σύνολο και έχουν κάνει υπέροχη δουλειά. Έκαναν τη Δανία υπερήφανη».

Related Posts

Follow Us

SOCIAL