Ιφαντίνο: “Όλες οι χώρες μπορούν να διοργανώσουν το Μουντιάλ, ακόμη και η Βόρεια Κορέα! ” (video)

Σε δηλώσεις που θα συζητηθούν προέβη ξανά ο Τζάνι Ινφαντίνο, ο οποίος τόνισε πως η διοργάνωση του Μουντιάλ μπορεί στο μέλλον να ανατεθεί στην Βόρεια Κορέα.

meridian in text

Φέτος ήταν το Κατάρ, στο μέλλον μπορεί να έρθει η σειρά της Βόρειας Κορέας! Ο Τζάνι Ινφαντίνο δεν θέτει κανέναν περιορισμό σχετικά με τους υποψήφιους διοργανωτές του Παγκοσμίου Κυπέλλου και προχώρησε ξανά σε δηλώσεις που θα συζητηθούν, μόλις λίγες μέρες μετά το… παραλήρημα για ΛΟΑΤΚΙ, Άραβες και μετανάστες εργάτες.

Αυτή τη φορά ο πρόεδρος της FIFA κατάφερε να τραβήξει την προσοχή τονίζοντας πως το Μουντιάλ μπορεί να ταξιδέψει μελλοντικά στη Βόρεια Κορέα, ενώ μάλιστα παραδέχθηκε ότι στο παρελθόν προσπάθησε να διοργανώσει ένα Παγκόσμιο Κύπελλο Γυναικών στην ασιατική χώρα!

«Οποιαδήποτε χώρα μπορεί να διοργανώσει ένα event. Αν η Βόρεια Κορέα θέλει να διοργανώσει κάτι… βασικά πήγα στην Βόρεια Κορέα πριν από μερικά χρόνια και τους ζήτησα αν ήταν έτοιμοι να φιλοξενήσουν ένα Παγκόσμιο Κύπελλο Γυναικών.

Τελικά δεν κατάφερα να τους πείσω αλλά θα πήγαινα εκεί άλλες 100 φορές αν βοηθούσε. Μόνο η δέσμευση μπορεί να φέρει πραγματική αλλαγή. Είμαστε ένας παγκόσμιος οργανισμός και θέλουμε να παραμείνουμε ένας οργανισμός που ενώνει τον κόσμο», ανάφερε χαρακτηριστικά, προτού επιστρέψει στο θέμα του Κατάρ.

Related Posts

Follow Us

SOCIAL