Θάφτηκε χωρίς την καρδιά του ο Ντιέγκο Μαραντόνα! (video)

Ο Ντιέγκο Μαραντόνα συνεχίζει να «απασχολεί» ακόμα και ένα χρόνο μετά τη συμπλήρωσή του θανάτου του, που είναι στις 25 Νοεμβρίου.

meridian in text

Το όνομα του μεγάλου θρύλου του ποδοσφαίρου ήρθε και πάλι στην επικαιρότητα, για έναν σοκαριστικό λόγο.

Σύμφωνα με τον γιατρό, αλλά και δημοσιογράφο, Νέλσον Κάστρο, στο βιβλίο που έχει εκδώσει με τον τίτλο «Η υγεία του Ντιέγκο» ο Μαραντόνα έχει θαφτεί χωρίς την καρδιά του, την οποία μάλιστα κάποιοι οπαδοί σχεδίαζαν να την κλέψουν.

Ο συγκεκριμένος γιατρός-δημοσιογράφος είχε πραγματοποιήσει μεγάλη και λεπτομερή έρευνα για τον θάνατο του Μαραντόνα. Όπως λέγεται μάλιστα είχε πρόσβαση σε πολλά ιατρικά στοιχεία, ενώ πήρε συνεντεύξεις από πολλούς ανθρώπους που ήταν κοντά στον μεγάλο άσο του παρελθόντος τον τελευταίο καιρό πριν τον θάνατό του.

Χαρακτηριστικά μάλιστα ανέφερε ότι αν ήταν κάποιος άλλος στη θέση του Ντιέγκο θα είχε πεθάνει νωρίτερα λόγω των καταχρήσεων:

«Ήταν εθισμένος σε οτιδήποτε μπορούσε να είναι καταστρεπτικό. Είχε εθιστεί στα πάντα. Το πρόβλημά του ήταν ότι δεν έδειξε ποτέ διάθεση για να ξεπεράσει τα προβλήματα που είχε» τόνισε ο Κάστρο.

Αυτό πάντως που εντυπωσιάζει  είναι ότι υπάρχει κάποιο απόσπασμα στο βιβλίο του, το οποίο πραγματικά είναι συγκλονιστικό. Μιλά για τη θεωρία συνωμοσίας σύμφωνα με την οποία ο Μαραντόνα έχει ταφεί χωρίς την καρδιά του για ιατρικούς λόγους και ότι κάποιοι οπαδοί προσπάθησαν να την…αφαιρέσουν.

«Υπήρχε μία ομάδα σκληροπυρηνικών οπαδών της Χιμνάσια που σχεδίαζαν  να αφαιρέσουν την καρδιά από το πτώμα του Μαραντόνα. Αυτό τελικά δεν έγινε πραγματικότητα. Θα ήταν μία εξαιρετικά απεχθής πράξη. Οι αρχές εντόπισαν αυτούς τους ανθρώπους και τα σχέδιά του και το απέτρεψαν. Η καρδιά του όμως αφαιρέθηκε για να ερευνηθούν καλύτερα τα αίτια του θανάτου του».

Μάλιστα σε ένα σημείο στο βιβλίο του αναφέρει ότι η καρδιά του Μαραντόνα ζύγιζε το διπλάσιο από το φυσιολογικό βάρος, που είναι 500 γραμμάρια λόγω της επιβάρυνσης που είχε η υγεία του. 

huffingtonpost.gr/

EYE Sport Cyprus

Previous slide
Next slide

Related Posts

Follow Us

SOCIAL