Η UEFA ξεκινά δική της έρευνα για τις κατηγορίες κατά της Μπαρτσελόνα! (pic)

UEFA Μπαρτσελόνα

Η UEFA φαίνεται πως θα κάνει την δική της έρευνα για να δει αν ευσταθούν οι κατηγορίες κατά της Μπαρτσελόνα!

meridian in text

Η Μπαρτσελόνα βρίσκεται τις τελευταίες ημέρες διαρκώς στο προσκήνιο, αφού το όνομα της ομάδας εμπλέκεται με ένα σκάνδαλο χειραγώγησης διαιτητών, με τους Καταλανούς να κατηγορούνται ότι έδιναν μεγάλα ποσά στον Νεγκρέιρο ώστε αυτός να τους εξασφαλίζει ευνοϊκές διαιτησίες.

Στην Ισπανία λοιπόν έχουν ήδη ξεκινήσει οι σχετικές έρευνες για να φανεί εάν οι κατηγορίες ευσταθούν ή όχι, όμως παράλληλα φαίνεται πως θα κινήσει δικές της διαδικασίες και η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία, που θέλει να μελετήσει σε βάθος την υπόθεση και να διαπιστώσει την αλήθεια.

Φυσικά, εάν οι «μπλαουγκράνα» αποδειχθούν ένοχοι, τότε κινδυνεύουν με βαριές «καμπάνες», οι οποίες θα αφορούν και αποκλεισμό τους από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις αλλά πιθανότατα και αρκετές άλλες ποινές.

Πρέπει πάντως να αναφερθεί πως στις τάξεις του συλλόγου άπαντες υποστηρίζουν με βεβαιότητα πως είναι αθώοι και υπάρχει τεράστια συσπείρωση. Άπαντες είναι ενωμένοι και θεωρούν ότι έχει στηθεί μια σκευωρία εναντίον τους, με τον Λαπόρτα μάλιστα να τονίζει πως όποιος δημοσιογράφος αναφέρει ότι η Μπαρτσελόνα είναι μπλεγμένη σε διαιτητικό σκάνδαλο και δεν έχει αποδείξεις, θα διώκεται ποινικά.

EYE Sport Cyprus

Previous slide
Next slide

Related Posts

Follow Us

SOCIAL