Η UEFA επιστρέφει χρήματα στους οπαδούς της Λίβερπουλ μετά το μπάχαλο του περσινού τελικού! (pic)

Λίβερπουλ χρήματα τελικός

Η UEFA αποδείχθηκε πως είχε την ευθύνη για το χάος που δημιουργήθηκε στον περσινό τελικό του Champions League στο Παρίσι και αποζημιώνει τους οπαδούς της Λίβερπουλ με επιστροφές χρημάτων.

meridian in text

Κόλαφος για την UEFA αποδείχτηκε το πόρισμα της επιτροπής που κλήθηκε να εξετάσει τις αιτίες για το χάος στον τελικό του Champions League μεταξύ της Λίβερπουλ και της Ρεάλ, με την Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία να θεωρείται ως η κύρια υπαίτια για τα γεγονότα, έξω από το Σταντ Ντε Φρανς.

Ο Γενικός Γραμματέας της UEFA, Θεόδωρος Θεοδωρίδης, απολογήθηκε στους οπαδούς της Λίβερπουλ για όσα βίωσαν στον τελικό του Champions League, αλλά και τις άδικες κατηγορίες.

Σύμφωνα με το Sky Sports η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία αποζημιώνει κατά κάποιον τρόπο τους φίλους των Reds, οι οποίοι βρέθηκαν πέρσι στο Σταντ Ντε Φρανς. Η UEFA πρόκειται να επιστρέψει χρήματα στους οπαδούς της Λίβερπουλ, που είχαν αγοράσει εισιτήρια για τον τελικό. Μάλιστα, το πρόγραμμα της αποζημίωσης αφορά και στα 19.618 εισιτήρια που είχαν πάρει οι Reds για το παιχνίδι.

Related Posts

Follow Us

SOCIAL