Η Daily Express αποκάλυψε τον επόμενο σταθμό του Μπέιλ! (video)

Αναμφίβολα ο Γκάρεθ Μπέιλ είναι η μεγάλη απογοήτευση τα τελευταία χρόνια της Ρεάλ Μαδρίτης, όντας ουσιαστικά εκτός ομάδας.

Ο Ουαλός φέτος έχει αγωνιστεί μόλις τρεις φορές, αφού φαίνεται ότι μετά τον Ζινεντίν Ζιντάν, ούτε και ο Κάρλο Αντσελότι πιστεύει πλέον σε εκείνον, ενώ είχε και σοβαρό τραυματισμό που τον κράτησε εκτός!

Το σίγουρο είναι ότι για τη Ρεάλ Μαδρίτης ο συγκεκριμένος παίκτης είναι ένα μεγάλο βαρίδι, αφού δε δέχτηκε ποτέ να μειωθεί το συμβόλαιο του, ενώ ξεκαθάρισε ότι προτιμάει να παίζει γκολφ και να παίρνει τόσα χρήματα παρά να φύγει.

Πλέον αυτό όμως τελειώνει, αφού το συμβόλαιο που έχει ο Γκάρεθ Μπέιλ λήγει το καλοκαίρι που μας έρχεται και θα πρέπει να αποχωρήσει.

Έτσι, όπως αναφέρει η «Daily Express» έχει ήδη βρει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του και αυτός δεν είναι άλλος από την Τότεναμ.

Μάλιστα τονίζεται ότι έχει υπογράψει και προσύμφωνο για να επιστρέψει στην ομάδα που καθιερώθηκε και ξεχώρισε.

Μένει να δούμε αν όλα αυτά επιβεβαιωθούν, με τον παίκτη να έχει σίγουρα προκαλέσει πολύ συζήτηση γύρω από το όνομα του, λόγω της συμπεριφοράς του.

Πάντως δύσκολα θα επιστρέψει στο επίπεδο που τον είχαμε συνηθίσει, όντας στα 32 του, δε θυμίζει και πολύ τον παίκτη που η Ρεάλ Μαδρίτης είχε δαπανήσει 101 εκατομμύρια ευρώ για να τον αποκτήσει. 

Πηγή: www.sportime.gr

Πέτρος Πέτρου