Η Πρέμιερ Λιγκ καλεί τους “Big 6” να παραιτηθούν άμεσα απ’ την Ευρωπαϊκή Σούπερ Λίγκα!

[bsa_pro_ad_space id=3]

Η Αγγλική ποδοσφαιρική ομοσπονδία πάει κόντρα στους “Big 6” και με επίσημη ανακοίνωση της τους καλεί να κάνουν πίσω και να παρατηθούν απ’ την δημιουργία νέας λίγκας ακολουθώντας πιστά τους κανονισμούς.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Πρέμιερ Λιγκ:

«Η Premier League συναντήθηκε σήμερα με τους συλλόγους, για να συζητήσουν τις άμεσες επιπτώσεις της δημιουργίας της Super League. Οι 14 σύλλογοι στη συνάντηση, απέρριψαν ομόφωνα και σθεναρά τα σχέδια της διοργάνωσης. Η Premier League εξετάζει όλες τις διαθέσιμες ενέργειες, ώστε να αποτρέψει την πρόοδό της, καθώς και να υποχρεώσει τους εμπλεκόμενους μετόχους να συμμορφωθούν σύμφωνα με τους κανονισμούς.

Το πρωτάθλημα θα συνεχίσει να συνεργάζεται με τους βασικούς μετόχους του, συμπεριλαμβανομένων των οπαδών, της κυβέρνησης, της UEFA, της FA, της EFL, της PFA και της LMA, για την προστασία των συμφερόντων του παιχνιδιού και καλεί τους συλλόγους που συμμετέχουν στη Super League, να σταματήσουν αμέσως τη συμμετοχή τους.

Η Premier League θα ήθελε να ευχαριστήσει τους θαυμαστές και όλους τους ενδιαφερόμενους για την υποστήριξη που έχουν δείξει αυτήν την εβδομάδα σε αυτό το σημαντικό θέμα. Η αντίδραση που έχει υπάρξει, αποδεικνύει πόσα πολλά σημαίνει η ανοικτή κοινότητα του ποδοσφαίρου για τους ανθρώπους».

EYE Sport Cyprus

Previous slide
Next slide