Η Μπάγερν δίνει χρυσάφι στην Μπαρτσελόνα για να κάνει δικό της τον Πέδρι! (pic)

Δικό της θέλει να κάνει το Golden Boy του παγκόσμιου ποδοσφαίρου η Μπάγερν Μονάχου, εκμεταλλευόμενη την οικονομική στενότητα της Μπαρτσελόνα. Όπως αναφέρει η η AS, οι Βαυαροί θέλουν να κάνουν τον Πέδρι την ακριβότερη μεταγραφή της ιστορίας τους και να ξεπεράσουν τα 80 εκατομμύρια ευρώ που είχαν δαπανήσει για τον Λούκας Ερνάντεθ πριν από δύο χρόνια. Και να το κάνουν άμεσα, είτε τώρα τον Ιανουάριο είτε το προσεχές καλοκαίρι!

Το περιβάλλον του Ισπανού μέσου είναι ενήμερο για το έντονο γερμανικό ενδιαφέρον και παρότι του προσφέρεται ετήσιος μισθός τετραπλάσιος από αυτόν που προβλέπει το νέο συμβόλαιο που υπέγραψε με την Μπαρτσελόνα (ως το καλοκαίρι του 2026), ο Πέδρι φέρεται να προτιμά το project Μπαρτσελόνα που αποκτά ακόμα μεγαλύτερο ενδιαφέρον μετά την πρόσληψη του Τσάβι. 

Ωστόσο, οι Βαυαροί δεν δείχνουν διατεθειμένοι να καταθέσουν τα όπλα και σύμφωνα με την ίδια πηγή, αναμένεται να εντείνουν τις προσπάθειες τους, ποντάροντας στην άθλια οικονομικά κατάσταση της Μπαρτσελόνα που έχει τεράστια ανάγκη από μεγάλες ενέσεις ρευστότητας.

Related Posts

Follow Us

SOCIAL