Η Μίλαν κάνει πίσω οικοδόμηση νέου γηπέδου με την Ίντερ και χτίζει μόνη της! (pic)

Μίλαν χτίζει

Η Μίλαν αποφάσισε να εγκαταλείψει το σχέδιο για την οικοδόμηση νέου γηπέδου μαζί με την Ίντερ, όπως αναφέρει σημερινό δημοσίευμα της ιταλικής gazzetta dello sport και να χτίσει γήπεδο αλλού, μακριά από το Σαν Σίρο.

meridian in text

Ο λόγος είναι ότι υπάρχει αβεβαιότητα ως προς το μέλλον των νερατζούρι στο οικονομικό σκέλος και ο νέος ιδιοκτήτης της Μίλαν, Τζέρι Καρντινάλε δεν είναι διατεθειμένος να τους περιμένει.

Η Ίντερ αντιμετωπίζει θέμα με το δάνειο ύψους 292 εκατομμυρίων ευρώ (από την Oaktree Capital Management) αλλά και το ετήσιο επιτόκιο προς εξόφληση ύψους 12% μέχρι και το 2024. Αν δεν τα καταφέρουν τότε η Oaktree θα αποκτήσει το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών. Αντίθετα για την ίδια πηγή η Μίλαν έχει μια συμπαγή ιδιοκτησία αλλά και τους πόρους να τρέξει το τρέχον πρότζεκτ.

Ένας ακόμα λόγος που θα προχωρήσει η Μίλαν σε αυτή την κίνηση είναι το πρότζεκτ “Cattedral” είναι οι επιπρόσθετες απαιτήσεις του τοπικού διοικητικού συμβουλίου. Πλέον ζητά ένα γήπεδο 70 χιλιάδων θέσεων και 40 εκατομμύρια ευρώ για την ανάπλαση της γειτονιάς του Σαν Σίρο, το οποίο θα περιλαμβάνει 50% χώρο πρασίνου.

Related Posts

Follow Us

SOCIAL