Η Λίβερπουλ “έριξε” άκυρο στους Καταριανούς και ανακοινώνουν την εξαγορά την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ! (pic)

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ Κατάρ

Σύμφωνα με δημοσιεύματα του Κατάρ, είναι θέμα χρόνου να ολοκληρωθεί η εξαγορά της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ από εταιρία της χώρα που φιλοξένησε το προηγούμενο Παγκόσμιο Κύπελλο.

meridian in text

Βρισκόμαστε μια μέρα πριν την λήξη προθεσμίας υποβολής των προσφορών με τις οποίες υποψήφιοι αγοραστές θα επιχειρήσουν να πάρουν την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Πιο συγκεκριμένα, μέχρι τις 17 Φεβρουαρίου οι ενδιαφερόμενοι θα έχουν τη δυνατότητα καταθέσουν τις προτάσεις τους για την αγορά του αγγλικού συλλόγου και στην παρούσα φάση, φαβορί φαντάζει το Κατάρ.

Η χώρα που φιλοξένησε το περασμένο Παγκόσμιο Κύπελλο, δείχνει αποφασισμένη να αποκτήσει το πακέτο των μετοχών του συλλόγου, με τέτοιο τρόπο που δεν θα επηρεάζεται η ιδιοκτησία της Παρί Σεν Ζερμέν η οποία ως γνωστόν ανήκει στην Qatar Sports Investments, του Νασέρ Αλ-Κελαϊφί.

Μάλιστα τα πράγματα είναι ιδιαίτερα ευνοϊκά για αίσιο τέλος της υπόθεσης, με τον διευθυντή του Doha Arabic, Ματζέντ Αλ-Κελαϊφί να τουιτάρει χαρακτηριστικά “η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι του Κατάρ”.

Λίγη ώρα αργότερα, ήρθε η εξήγηση από τον Καταριανό αθλητικό δημοσιογράφο Μοχάμεντ Αλ-Κααμπί ο οποίος επισήμανε τους λόγους για τους οποίους οι άνθρωποι της χώρας, εγκατέλειψαν το σενάριο εξαγοράς της Λίβερπουλ και έστρεψαν το ενδιαφέρον τους στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Αναλυτικά:

“Μετά την αδιαλλαξία των ιδιοκτητών της Λίβερπουλ και την άρνησή τους να δώσουν ένα ποσοστό που ξεπερνά το 49% (ποσοστό απαραίτητο για τη λήψη αποφάσεων), η πυξίδα άλλαξε προς τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Απομένουν λίγα βήματα για να ανακοινωθεί η εξαγορά της Γιουνάιτεντ”.

Related Posts

Follow Us

SOCIAL