Η “Καυτή” Ιβάνα υποσχέθηκε να τα βγάλει όλα σε περίπτωση που η Κροατία το σήκώσει! (pics video)

Η Ιβάνα Κνολ υποσχέθηκε ακόμη πιο αποκαλυπτική εμφάνιση αν η Κροατία πάρει το Μουντιάλ.

Η Κροατία έφτασε στα ημιτελικά του Μουντιάλ και ονειρεύεται να πετύχει ό,τι δεν κατάφερε το 1998 και το 2018, όταν είχε φτάσει στην τετράδα και τον τελικό αντίστοιχα. Λίγες μέρες πριν τον ημιτελικό της Τρίτης απέναντι στην Αργεντινή (21:00), η Ιβάνα Κνολ, η αποκαλυπτική οπαδός της «χρβάτσκα» που… αλωνίζει στο Κατάρ και έχει γίνει viral, έταξε το δικό της πριμ.

Λίγο-πολύ, η άλλοτε Μις Κροατία, που εμφανίζεται συνεχώς ντυμένη στα χρώματα της Κροατίας, υποσχέθηκε να μην αφήσει τίποτα στη φαντασία. «Αν πάρουμε το Μουντιάλ, η σημαία θα… πέσει», είπε σε γερμανικό κανάλι η 30χρονη, που έχει δεχτεί σκληρή κριτική από τα ΜΜΕ του Κατάρ, καθώς θεωρούν ότι δεν σέβεται τις παραδόσεις της χώρας με τον τρόπο που ντύνεται.

Η Κροατία έφτασε στα ημιτελικά του Μουντιάλ και ονειρεύεται να πετύχει ό,τι δεν κατάφερε το 1998 και το 2018, όταν είχε φτάσει στην τετράδα και τον τελικό αντίστοιχα. Λίγες μέρες πριν τον ημιτελικό της Τρίτης απέναντι στην Αργεντινή (21:00), η Ιβάνα Κνολ, η αποκαλυπτική οπαδός της «χρβάτσκα» που… αλωνίζει στο Κατάρ και έχει γίνει viral, έταξε το δικό της πριμ. Λίγο-πολύ, η άλλοτε Μις Κροατία, που εμφανίζεται συνεχώς ντυμένη στα χρώματα της Κροατίας, υποσχέθηκε να μην αφήσει τίποτα στη φαντασία. «Αν πάρουμε το Μουντιάλ, η σημαία θα… πέσει», είπε σε γερμανικό κανάλι η 30χρονη, που έχει δεχτεί σκληρή κριτική από τα ΜΜΕ του Κατάρ, καθώς θεωρούν ότι δεν σέβεται τις παραδόσεις της χώρας με τον τρόπο που ντύνεται.

Related Posts

Follow Us

SOCIAL