Η Γιουβέντους χρωστάει στον Ντιμπάλα 3,6 εκατ. ευρώ “Δεν θυμάμαι πότε πληρώθηκα τελευταία φορά” (Pic)

Ντιμπάλα Γιουβέντους

Στην αποκάλυψη πως η Γιουβέντους χρωστάει ακόμα πολλά εκατομμύρια ευρώ στον Πάουλο Ντιμπάλα προχώρησε το ιταλικό Μέσο, «Gazzetta dello Sport»…

meridian in text

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο 29χρονος Αργεντινός βρίσκεται ανάμεσα στους παίκτες που συμφώνησαν με τη διοίκηση των «μπιανκονέρι» ώστε να μην καταβληθούν μισθοί τεσσάρων μηνών, με τις έρευνες τις Εισαγγελίας ωστόσο να δείχνουν πως έγιναν «μαύρες» πληρωμές.

Έτσι λοιπόν, ο Ντιμπάλα κλήθηκε από τις Αρχές τον περασμένο Φεβρουάριο ώστε να καταθέσει για το σκάνδαλο που προέκυψε στο ιταλικό ποδόσφαιρο και έφερε το -15 στο πρωτάθλημα για τη Γιούβε.

Ο μεσοεπιθετικός της Ρόμα αποκάλυψε πως η πρώην του ομάδα του χρωστάει ακόμα λεφτά, με τα δημοσιεύματα να κάνουν λόγο για 3,7 εκατομμύρια ευρώ, με τον ίδιο πάντως να δηλώνει πως δεν σκοπεύει να μηνύσει τη Γιούβεντους…

«Δεν θυμάμαι πότε πληρώθηκα τελευταία φορά, αλλά ξέρω ότι η Γιουβέντους μου χρωστάει χρήματα. Είχαμε κάνει συμφωνία πως αν έμενα θα έπαιρνα τα λεφτά αυτά σε βάθος χρόνου, αλλά αν έφευγα θα μου τα έδιναν κατευθείαν.

Γνωρίζω πως η Γιουβέντους έχει ως τελευταία διορία να με αποπληρώσει μέχρι το τέλος Απριλίου. Αν δεν γίνει αυτό, τότε οι δικηγόροι μου θα κινηθούν νομικά, αλλά θέλω να αποφύγω αυτό το σενάριο. Δεν θέλω να μηνύσω τη Γιουβέντους», ήταν χαρακτηριστικά η κατάθεσή τους στις ιταλικές Αρχές.

Related Posts

Follow Us

SOCIAL