Ζλάταν: “Βαρέθηκα να περιμένω τους Ραϊόλα – Γιουνάιτεντ και έτσι ανακοίνωσα μόνος μου την μεταγραφή!

Ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς στο βιβλίο του αποκάλυψε το παρασκήνιο της μεταγραφής του στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, την οποία ανακοίνωσε ο Σουηδός σταρ πριν καν… κλείσε

Γεμάτο τρομερές ιστορίες είναι το βιβλίο «Arenalina» του Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς. Η σουηδική «Aftonbladet» αποκάλυψε μια από τις… ιδιαίτερες ιστορίες του 40χρονου σταρ και συγκεκριμένα το παρασκήνιο της μεταγραφής του στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ του Ζοσέ Μουρίνιο το καλοκαίρι του 2016. Ο Σουηδός φορ είχε… βαρεθεί τις μαραθώνιες διαπραγματεύσεις του Μίνο Ραϊόλα και αποφάσισε να ανακοινώσει τη συμωνία πριν κλείσει!

«Η πραγματικότητα είναι ότι πήρα το Instagram και έγραψα: “Η επόμενη ομάδα μου θα είναι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Είχα κουραστεί από τις διαπραγματεύσεις. Δεν μπορείς να κάνεις τέτοιες ανακοινώσεις, αν το θέμα δεν είναι ξεκάθαρο. Ο Ραϊόλα ήθελε να με σκοτώσει. Ήταν δικό μου φταίξιμο. Ο Μίνο Ραϊόλα δεν ευθυνόταν σε κάτι. Έχασα την υπομονή μου. Θέλω να απολογηθώ ακόμα μία φορά.

”Κατέστρεψες ένα πλάνο προώθησης αξίας 6 εκατ. ευρώ”, μου είπε ο Εντ Γούντγουορντ. Είχαν ετοιμάσει μια έκπληξη και μια παρουσίασε σε επίπεδο Χόλιγουντ. Τα κατέστρεψα όλα με μία ανακοίνωση στα social media», αναφέρει χαρακτηριστικά στο βιβλίο του ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς.

Related Posts

Follow Us

SOCIAL