Επανέρχεται ο Έλον Μασκ για την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ! (pic)

Έλον Μασκ Γιουνάιτεντ

Ο επικεφαλής του Twitter, της SpaceX και της Tesla, Έλον Μασκ, φαίνεται σύμφωνα με πληροφορίες της Dailymailπως μπορεί να είναι αυτός που θα αγοράσει την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ από τα αδέρφια Glazer. Ο Μασκ έχει αξία 157 δισεκατομμύρια λίρες, δηλαδή 153 δισεκατομμύρια λίρες παραπάνω από το ποσό που τα αδέρφια Glazer ζητούν για την πώληση των «κόκκινων διαβόλων», τις 4,5 δισεκατομμύρια λίρες.

meridian in text

Θα αγοράσει λοιπόν ο δεύτερος πλουσιότερος άνθρωπος στον πλανήτη την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ; Η προθεσμία που έχουν δώσει τα αδέρφια Glazer τελειώνει την ερχόμενη Παρασκευή και ο Έλον Μασκ ίσως αποτελέσει ένα από τα φαβορί για την αγορά της ομάδας, με τους μεγάλους του αντιπάλους να είναι οι Καταριανοί επιχειρηματίες οι οποίοι μετά την διοργάνωση του Παγκοσμίου Κυπέλλου στην χώρα τους έχουν εκφράσει επιθυμία αγοράς μίας ποδοσφαιρικής ομάδας και τον Σερ Τζιμ Ράτκλιφ, τον πλουσιότερο άνθρωπο της Αγγλίας.

Μάλιστα στο παρελθόν, ο Μασκ είχε αστειευτεί σε ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter πως θα αγοράσει την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, τον περασμένο Αύγουστο. Ωστόσο, αυτή η ανάρτηση του ίσως αποδειχθεί αληθινή.

Related Posts

Follow Us

SOCIAL