Επίσημο: Τέλος ο Μέσσι από την Μπαρτσελόνα! (ανακοίνωση)

Βόμβα στο διεθνές ποδόσφαιρο, ο Λιονέλ Μέσσι αποχωρεί από την Μπαρτσελόνα με τον σύλλογο να το ανακοινώνει επίσημα, επιβεβαιώνοντας τις φήμες που κυκλοφορούσαν περί διαζυγίου από την εφημερίδα “Marca” πριν από μερικές ώρες!

 Η χρυσή τομή μεταξύ των δύο πλευρών δεν βρέθηκε ποτέ και πλέον ο Μέσσι είναι ελεύθερος και για πρώτη φορά στην καριέρα του, θα φορέσει διαφορετική φανέλα σε συλλογικό επαγγελματικό επίπεδο.

Η ανακοίνωση των Μπλαουγκράνα:

Παρά το γεγονός ότι Μπαρτσελόνα και Μέσι είχαν φτάσει σε μία αρχική συμφωνία και η ξεκάθαρη επιθυμία των δύο πλευρών να υπογράψουν σήμερα ένα νέο συμβόλαιο, αυτό δεν κατέστη δυνατό, εξαιτίας των αυστηρών οικονομικών κανονισμών που έχει θέσει η La Liga.

Ως αποτέλεσμα της κατάστασης αυτής, ο Μέσι δεν μπορεί να παραμείνει στην Μπαρτσελόνα. Οι δύο πλευρές αισθάνονται λυπημένες που δεν ευοδώθηκε η συνέχεια της συνεργασίας τους. Η Μπαρτσελόνα εγκάρδια εκφράζει την ευγνωμοσύνη της στον Μέσι για την αμέριστη συμβολή του στο να μεγαλώσει ως σύλλογος και του εύχεται ό,τι καλύτερο για το μέλλον του σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο».

Related Posts

Follow Us

SOCIAL