Επίθεση Κλοπ κατά Νιούκασλ: “Tίθεται θέμα ανθρωπίνων δικαιωμάτων”

Η Νιούκαστλ έχει μπει πλέον σε νέα εποχή, μετά την απόκτηση της ομάδας από τον Μοχαμέντ μπιν Σαλμάν, ο οποίος εξαγόρασε το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών από τον Μάικ Άσλεϊ. Ο Γιούργκεν Κλοπ κλήθηκε να σχολιάσει την εξαγορά της ομάδας και μιλώντας στο Sky Sports έκανε λόγο για σταδιακή εξέλιξη του συλλόγου.

Ο Γερμανός εξέφρασε την δυσαρέσκεια του για αυτήν την εξέλιξη στο αγγλικό ποδόσφαιρο, τονίζοντας ότι υπάρχει θέμα κατά των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, ενώ παράλληλα μίλησε για το κατά πόσο ισχύει πια το Financial Fair Play.

Αναλυτικά όσα ανέφερε ο προπονητής της Λίβερπουλ:

«Προφανώς υπάρχουν ανησυχίες για τα θέματα ανθρωπίνων δικαιωμάτων. Τι θα σημαίνει για το ποδόσφαιρο αυτό; Πριν λίγους μήνες είχαμε ένα τεράστιο ζήτημα για τη European Super League και τους 12 συλλόγους. Τώρα όμως δημιουργείται μια σούπερ ομάδα που σε λίγα χρόνια θα έχει μόνιμη θέση στο Champions League»

«Είναι ξεκάθαρο. Σε 5-6 χρόνια θα είναι υπερδύναμη. Έχουν αρκετά λεφτά ώστε ακόμα και αν πάρουν λάθος αποφάσεις στην αρχή, μετά να πάρουν τις σωστές και να φτάσουν εκεί που θέλουν. Το τί ισχύει και αν υφίσταται ακόμα το Financial Fair Play κανείς δεν ξέρει. Εκείνο που γνωρίζουμε είναι πως μια θα δημιουργηθεί μια νέα υπερδύναμη.

Η Premier League σκέφτηκε “Ας το αφήσουμε”, δεν είναι άλλωστε η πρώτη φορά. Είναι ο τρίτος σύλλογος που ανήκει πια σε μια ολόκληρη χώρα. Αυτό είναι που πρέπει να αντιμετωπίσουμε όλοι»

Related Posts

Follow Us

SOCIAL