Εθνική Αγγλίας: Θετικός στο αναλάβει ο Τούχελ στην περίπτωση που απολυθεί ο Σάουθγκεϊτ! (pic)

Ο Τόμας Τούχελ παρουσιάζεται από τον γερμανικό Τύπο ως απόλυτα θετικός στο ενδεχόμενο μετά το Μουντιάλ του Κατάρ να βρεθεί στην τεχνική ηγεσία της εθνικής Αγγλίας, εφόσον φυσικά υπάρξει κάποια εξέλιξη με τον Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ…  

meridian in text

ο Nations League για φέτος ολοκληρώθηκε με πολύ άσχημο τρόπο για τα «τρία λιοντάρια» που κάθε άλλο παρά έδειξαν την πραγματική τους δυναμική.

Ο υποβιβασμός στην League B της διοργάνωσης και η εικόνα του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος της Αγγλίας έχει προκαλέσει προβληματισμό, στην FA συνεχίζουν να στηρίζουν τον Σάουθγκεϊτ, όμως, στο Μουντιάλ τα πράγματα ενδέχεται ν’ αλλάξουν.

Αυτό θα παρακολουθεί διακριτικά ο Τόμας Τούχελ που σύμφωνα με τον γερμανικό Τύπο θα ήταν απόλυτα θετικός στο ενδεχόμενο να καταφέρει να βρεθεί στον πάγκο της Αγγλίας, αν φυσικά απομακρυνθεί από εκεί ο νυν ομοσπονδιακός προπονητής.

Υπενθυμίζεται πως ο Τούχελ απολύθηκε από την Τσέλσι στην έναρξη της φετινής αγωνιστικής περιόδου, έπειτα από το άσχημο ξεκίνημα των «μπλε», που πλέον δείχνουν να σοβαρεύονται υπό τις οδηγίες του Γκρέιαμ Πότερ.

Related Posts

Follow Us

SOCIAL