Γκάνα: Κίνδυνος να χάσει το παιχνίδι της Πρεμιέρας στα χαρτιά, ταξίδεψαν στο Κατάρ χωρίς τις φανέλες της ομάδας! (video)

 Σε τεράστια γκάφα φαίνεται πως υπέπεσε η Εθνική Γκάνας καθώς η αποστολή της ταξίδεψε στο Κατάρ για το Μουντιάλ ξεχνώντας τις φανέλες της πίσω και υπάρχει κίνδυνος να χάσει το παιχνίδι της πρεμιέρας της με την Πορτογαλία στα χαρτιά.

Όπως αναφέρουν δημοσιογράφοι από την αφρικανική χώρα, η αποστολή των «Black Stars» ξέχασε πίσω τις εμφανίσεις της ομάδας.

Οι φανέλες άναμενεται να αποσταλούν στο Κατάρ μέσω των ταχυδρομείων της Γκάνας. Όμως, οι καθυστερήσεις που παρατηρούνται συχνά στα ταχυδρομεία της χώρας εγκυμονούν τον κίνδυνο να μην έχει η Εθνική τις εμφανίσεις της στο πρώτο παιχνίδι στο Παγκόσμιο Κύπελλο κόντρα στην Πορτογαλία στις 24 Νοεμβρίου.

Το… «ευτύχημα» στην όλη κατάσταση για την Γκάνα είναι πως βρίσκεται στον όμιλο Η, τον τελευταίο από τους 8 της διοργάνωσης. Έτσι θα αγωνιστεί τελευταία στην 1η αγωνιστική, οπότε έχει λίγες μέρες μπροστά της για να αποφύγει το πρωτοφανές κάζο.

Από τη μεριά της, η ομοσπονδία της Γκάνας διέψευσε το δημοσίευμα και αρνήθηκε να κάνει κάποιο σχόλιο.

Recent Posts

Follow Us

SOCIAL