Γιουβέντους: Δυσαρέσκεια για το νέο κάζο αλλά στήριξη στον Αλέγκρι! (pic)

«Σήμερα είναι μια δύσκολη βραδιά, αλλά είναι μια δύσκολη περίοδος. Χρειάζεται να αναλυθεί στο πλαίσιό της κι αυτό είναι ένα από τα πιο δύσκολα. Πρέπει να αναλάβουμε την ευθύνη και γι΄ αυτό είμαι εδώ. Ντρέπομαι γι΄ αυτό που συμβαίνει, αλλά γνωρίζω ότι το ποδόσφαιρο είναι ομαδικό άθλημα και παίζεται στα έντεκα».

meridian in text

Αυτά ήταν τα λόγια του προέδρου της Γιουβέντους, Αντρέα Ανιέλι, σε συνέντευξη που παραχώρησε στο Sky, μετά την ήττα (0-2) των «Μπιανκονέρι» από τη Μακάμπι Χάιφα στο Ισραήλ, για την 4η αγωνιστική των ομίλων του Champions League.

«Σε μια τέτοια κατάσταση δεν αφορά μόνο ένα άτομο και άρα τον Αλέγκρι, είναι μια ομαδική ερώτηση και πρέπει να ξεκινήσουμε από εδώ. Έχουμε εννιά παιχνίδια σε τριάντα ημέρες και πρέπει να τοποθετηθούμε καλά», συνέχισε ο επικεφαλής της Γιουβέντους.

«Το να μιλάμε για ομοιότητες με άλλες καταστάσεις είναι δύσκολο, είναι πρόβλημα του ομίλου, της γενικότερης στάσης και πολλών αγώνων που τεχνικά έπρεπε να είναι πιο προσιτοί, αλλά δεν ήταν. Πρέπει να ντρέπεσαι και να ζητάς συγγνώμη από τους οπαδούς, που δυσκολεύονται να κυκλοφορήσουν στο δρόμο αυτή τη στιγμή. Πρέπει να κάνουμε έναν βαθύ προβληματισμό», συνέχισε ο Ανιέλι.

Και κατέληξε: «Δεν υπάρχουν ατομικές ευθύνες, δεν φταίει ο προπονητής αν δεν κερδίσουμε ένα τάκλιν. Θα αποφασίσουμε στο τέλος της χρονιάς, δυσκολεύομαι να σκεφτώ μια αλλαγή σε εξέλιξη. Ο Αλέγκρι είναι και θα παραμείνει προπονητής της Γιουβέντους».

EYE Sport Cyprus

Previous slide
Next slide

Related Posts

Follow Us

SOCIAL