Βόμβα μεγατόνων: “Αποβάλλονται άμεσα από το Τσάμπιονς Λιγκ, Ρεάλ, Μπάρτσα και Γιούβε!” (pic)

[bsa_pro_ad_space id=3]

Σύμφωνα με το ισπανικό δίχτυο “El Partidazo de COPE” Μπαρτσελόνα, Ρεάλ και Γιούβε οι οποίες δεν αποσχίστηκαν ακόμα από την ESL θα τιμωρηθούν άμεσα απ’ την ΟΥΕΦΑ, με αποκλεισμό από τα ευρωπαϊκά κύπελα αλλά και βαρύ πρόστιμο!

Τον περασμένο μήνα 12 ευρωπαϊκοί ιστορικοί σύλλογοι αποφάσισαν να δημιουργήσουν την ESL και να “αποσχιστούν” από την ΟΥΕΦΑ, κάτι που θα τους έδινε περισσότερα χρήματα χωρίς να πρέπει να παλέψουν στο πρωτάθλημα για να πάρουν μία θέση στα ευρωπαϊκά κύπελλα. Αυτό βέβαια δεν κράτησε για πολύ αφού λόγο της άμεσης κινητοποίησης των οπαδών αλλά και των ομοσπονδιών η “μερική” διάλυση τη λίγκας επήλθε μέσα σε μερικά 24ωρα.

Πρώτοι αποχώρησαν οι 6 αγγλικοί σύλλογοι και σειρά πήραν κάποιοι εκ των Σέριε Α και Λα Λίγκα, με τις Ρεάλ, Μπαρτσελόνα και Γιούβε να πατούν πόδι και να μένουν πιστοί στην ιδέα της ESL, κάτι που ίσως τους στοιχίσει ακόμη και τα Ευρωπαϊκά εισιτήρια της ερχόμενης σεζόν.

Σύμφωνα με το ισπανικό δημοσίευμα οι 3 αποστάτες κινδυνεύουν να χάσουν άμεσα τις θέσεις τους στο Τσάμπιονς Λιγκ χωρίς όμως η χώρα να πηγαίνει με ομάδα λιγότερη στην ευρωπαϊκή διοργάνωση, αφού το εισιτήριο θα παίρνουν οι αμέσως επόμενες ομάδες!

Στην Λα Λίγκα τις θέσεις των Ρεάλ και Μπαρτσελόνα θα πάρουν οι Μπέτις και Σοδιεδάδ, ενώ στην Σέριε Α παρά την μάχη της “Γηραιάς Κυρίας” την τελευταία αγωνιστική την θέση στο Τσάμπιονς Λιγκ θα την πάρει η Νάπολι, όλα αυτά απ’ τον ερχόμενο Σεμπτέμβριο.

Βέβαια, η Ευρωπαϊκή ομοσπονδία δεν θα μείνει εκεί αφού εκτός από αποκλεισμό ετοιμάζεται να επιβάλει βαρύ πρόστιμο στους “3”!

EYE Sport Cyprus

Previous slide
Next slide