Βόμβα από την καταλανική Sport, η Μπαρτσελόνα εξετάζει το ενδεχόμενο αποχώρησης της από το πρωτάθλημα! (pic)

Μπαρτσελόνα σκάνδαλο

Η διοίκηση της Μπαρτσελόνα έχει κάνει… προεργασία καθώς εξετάζει το ενδεχόμενο να παίξει μακριά από την Ισπανία, αλλά και από την Ευρρώπη αν τιμωρηθεί από τις εγχώριες αρχές και από την UEFA για την υπόθεση με τις πληρωμές στον αρχιδιαιτητή!

meridian in text

Σύμφωνα με όσα αναφέρει το σχετικό ρεπορτάζ της καταλανικής εφημερίδας Sport, οι άνθρωποι της Μπαρτσελόνα παραμένουν αισιόδοξοι σχετικά με την περίφημη υπόθεση «Νεγκρέιρα», που αφορά τις πληρωμές που έκαναν στον πρώην αρχιδιαιτητή.


Πρόκειται για υπόθεση που δεν ερευνά μόνο η ισπανική δικαιοσύνη, αλλά και η UEFA, που απειλεί μάλιστα να αφήσει τους Καταλανούς εκτόε των διασυλλογικών διοργανώσεών της.

Πριν από δύο εβδομάδες ο πρόεδρος των Καταλανών, Ζοάν Λαπόρτα, συναντήθηκε με τον ομόλογό του της UEFA, Αλεξάντερ Τσέφεριν, και υπάρχει η ελπίδα ότι τελικά δεν θα επιβληθούν κυρώσεις.

Ωστόσο, οι άνθρωποι του συλλόγου φαίνεται πως προετοιμάζονται και για το κακό σενάριο. Όπως μετέδωσε η καταλανική τηλεόραση, έχει γίνει εσωτερική έρευνα για το ενδεχόμενο να πάρει μέρος η Μπαρτσελόνα σε διασυλλογική διοργάνωση εκτός Ευρώπης, πιθανότατα στην Ασία, αν υπάρξει τιμωρία.

Όπως αναφέρθηκε, πρόκειται για κάτι δύσκολο να συμβεί, μόνο φιλικά παιχνίδια θα μπορούσαν ενδεχομένως να οριστούν για να υπάρξουν έσοδα.

Στο ίδιο ρεπορτάζ μεταδόθηκε ότι έχει εξεταστεί από τους «μπλαουγκράνα» και το ενδεχόμενο να φύγει η Μπαρτσελόνα από το ισπανικό πρωτάθλημα και να πάει σε άλλο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα, αν τιμωρηθεί στην Ισπανία!

Εννοείται πως οποιαδήποτε απόφαση για κάτι τέτοιο θα πρέπει να ληφθεί από τα μέλη του συλλόγου.

Sdna.gr

EYE Sport Cyprus

Previous slide
Next slide

Related Posts

Follow Us

SOCIAL