Βραζιλία: Επέλεξε να αγωνίζεται με τον αριθμό 123 στη φανέλα! (Pic)

Ο Ρότζερ Γκέδες, ο οποίος πρόσφατα αποκτήθηκε από την Κορίνθιανς, επέλεξε να φορέσει τη φανέλα με το νούμερο “123”, καθώς δεν έχει τη δυνατότητα να φορέσει το “23”. Η βραζιλιανική ομοσπονδία ποδοσφαίρου επιτρέπει να φοράνε οι ποδοσφαιριστές φανέλα με τριψήφιο νούμερο.

Η Κορίνθιανς προχώρησε στην απόκτηση του 24χρονου Βραζιλιάνου αριστερού εξτρέμ, Ρότζερ Γκέδες, για τα επόμενα τέσσερα χρόνια, ο οποίος παρουσιάστηκε με τη φανέλα και το νούμερο “123”.

Σύμφωνα με τη βραζιλιάνικη ιστοσελίδα “globo.com” η βραζιλιανική ομοσπονδία ποδοσφαίρου δέχεται με βάση τους κανονισμούς της να φοράνε οι ποδοσφαιριστές φανέλες με τριψήφιο αριθμό, αρκεί να ενημερωθεί εγκαίρως.

Ο Γκέδες στη δήλωσή του κατά την παρουσίασή του ανέφερε για το νούμερο της φανέλας του τα εξής: “Πάντα συνήθιζα να φοράω το “23”, το οποίο προκύπτει από την ημέρα που γεννήθηκε ο γιος μου, αλλά εδώ υπάρχει ο Φάγκνερ, που έχει μια ιστορία με την ομάδα.

Είναι ένας διαφορετικός αριθμός. Θέλω να δημιουργήσω τη δική μου ιστορία με τον αριθμό αυτό επίσης. Πιστεύω ότι θα αρέσει και στους οπαδούς“.

Ως προς το ντέρμπι με την Παλμέιρας τη φανέλα της οποία φόρεσε ο Γκέδες, τη φανέλα της οποίας φόρεσε για 1.5 χρόνο. Ο ίδιος στην παρουσίασή του εξήγησε ότι θα πανηγυρίσει το γκολ, αν σκοράρει κόντρα στην παλιά του ομάδα: “Φυσικά θα διασκεδάσω. Πάντα σέβομαι τις ομάδες που έπαιξα, αλλά τώρα είμαι στην Κορίνθιανς. Θα πανηγυρίσω το γκολ και θα πνιγώ στις αγκαλιές του πλήθους“.

sport24.gr

Related Posts

Follow Us

SOCIAL