Αυτό έγραφε το μπλοκάκι του Γκαλτιέ, κάνει πραγματικά ότι θέλει ο Μπαπέ! (pic)

Στον απόηχο των δημοσιευμάτων περί απόφασης του Κιλιάν ν’ αποχωρήσει τον Ιανουάριο από το Παρίσι και πως μάλιστα επιθυμεί Ρεάλ, ήρθε να δέσει και το… μπλοκάκι του κόουτς Γκαλτιέ ο οποίος άθελά του φανέρωσε μία σημείωσή του για τον Κιλιάν στις κάμερες!

meridian in text

Βγήκαν γαλλικά λεξικά, ζουμ επιστρατεύτηκαν για να αποκαλυφθεί η σημείωση. Βαρύνουσας σημασίας διότι εκ των βασικών θεμάτων της ημέρας αποτελεί η απογοήτευση του Γάλλου αναφορικά με το πώς τον χρησιμοποιεί ο κόουτς στο γήπεδο.

Ακριβώς από πάνω βλέπετε τη σημείωση η οποία αρχικά μεταφράστηκε ως εξής: “Kylian pref (à droite)” το οποίο θα μπορούσε να σημαίνει ότι ο Κιλιάν (δηλαδή ο Εμπαπέ) προτιμά να αγωνίζεται στα δεξιά. Η αμέσως επόμενη εξήγηση που επικράτησε κιόλας ήταν η παρακάτω: “Kylian prof (à droite)!!” έγραφε τελικά ο Γκαλτιέ στο σημείωμά του το οποίο σε ελεύθερη μετάφραση σημαίνει ο “Κιλιάν βαθιά στα δεξιά”.

Σημείωση για να δέσει το στόρι: Ο Γάλλος σούπερ σταρ θέλει να αγωνίζεται στο δεξί άκρο της επίθεσης κάτι που δεν γίνεται. Γι’ αυτό και φημολογείται πως ένας από τους λόγους για τους οποίους θέλει να χαιρετήσει την Παρί είναι και ο παραπάνω.

Related Posts

Follow Us

SOCIAL